GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOMENT

Gabi Szabo, momente emoționante în direct la TV: „Am plâns foarte mult. Îmi e dor de părinții mei”

Gabi Szabo / Captură Digi 24
Gabi Szabo / Captură Digi 24

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 22:12 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 22:32

Fosta mare atletă Gabi Szabo (44 de ani) a fost protagonista unui moment sensibil la cea mai recentă apariție televizată. Întrebată când a plâns ultima oară, ea s-a emoționat, aducându-și aminte de pierderea părinților.

Invitată la emisiunea „La cină”, moderată de cunoscuta jurnalistă Ionela Năstase, atleta a rememorat momentele care au zguduit-o în ultimii ani: pierderea părinților.

„Am plâns foarte mult la început de an, când mama mea era foarte foarte bolnavă. Mă simțeam neputincioasă, uite că și acum îmi vine să plâng… Stăteam cu ea în spital, stătea cu capul pe umărul meu… Și atunci pentru prima dată după foarte mulți ani am plâns în fața ei. Și atunci mi-a zis să nu plâng. 

Îmi e dor de părinții mei. Poate vorbesc prea mult de mama și de tata, dar eu sunt un copil care a plecat la 15 ani din sânul lor și îmi vedeam părinții foarte rar, îi vedeam o dată pe an, de două ori pe an, să zicem, așa… o săptămână sau cât puteam să stau să-mi văd părinții. 

După ce tatăl meu s-a îmbolnăvit foarte tare și am avut grijă de el cu mama, aici, la București, am început să simt diferit unele lucruri și trăiri. Am descoperit lucruri pe care nu le-am avut în adolescență. Am suferit foarte tare și încă e foarte proaspăt momentul”, a afirmat Gabi Szabo, la Digi 24.

VIDEO Povestea dramatică a finalei de la Sydney, spusă de Gabriela Szabo la GSP Live

Vezi și alte știri despre Gabi Szabo:

EXCLUSIV VIDEO Culisele fascinante ale unei curse istorice de aur și record olimpic: Szabo vs O’Sullivan. Superstiția dintr-o monedă, războiul psihologic și strategia dată peste cap în timpul finalei

EXCLUSIV VIDEO Gabriela Szabo, 4 povești de pomină: „Doamne, cum mâncăm noi spaghete cu viermi?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează