GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VIS ÎNDEPLINIT

GALERIE FOTO A emoționat o lume întreagă cu tricoul său improvizat dintr-o pungă, de azi are un echipament complet cu numele și numărul lui Messi

foto: Reuters +9   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 16:33

Imaginile cu Murtaza Ahmadi sînt peste tot pe internet. Copilul de 5 ani a emoționat oameni din întreaga lume.

E înnebunit după Messi și pentru că părinții nu au posibilitatea să-i cumpere un tricou al idolului său, frații lui Murtaza au improvizat: i-au făcut un tricou dintr-o pungă de plastic în dungi alb cu albastru, care imită echipamentul naționalei Argentinei.

După săptămîni în care pe rețelele de socializare s-au pornit adevărate campanii pentru ca puștiul să primească un tricou adevărat și să-l întîlnească pe starul Barcelonei, Murtaza a mers astăzi alături de tatăl său la sediul Federației afgane de fotbal, în Kabul, unde a primit un echipament complet al Barcelonei cu numele și numărul lui Messi.

Jumătate de vis a fost îndeplinit, dar abia acum urmează partea cea mai frumoasă: micuțul îl va întîlni pe idolul său. Fotbalistul a luat legătura cu Federația afgană și se pun la punct toate detaliile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  02 Februarie 2016, 17:00

Frumos gest.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close