GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO A făcut tenis și volei în copilărie, iar de trei ani a descoperit pasiunea pentru sporturile montane

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 12:54

Alexandra Ungureanu creează un mix de genuri muzicale din zona electro și elemente de folclor autentic într-o piesă electro-pop cu influențe tradiționale, care subliniază un sound original. "Vântule" este cel mai nou single al artistei, care iubește sportul la fel de mult ca muzica.

"Am antrenament de două ori pe săptămână și mai ies la alergat în parc. Am și perioade cam aglomerate, când nu reușesc să mă mișc suficient, și am un sentiment destul de neplăcut. Încerc să fiu mai matinală, pentru a putea pune sportul primul pe listă, fiindcă în cursul zilei, în general, apar multe neprevăzute. În copilărie am făcut tenis și volei, iar de trei ani am învățat să schiez și-mi place foarte mult, îmi doresc să mă descurc tot mai bine pe pârtie. Sportul pentru mine reprezintă energie, tinerețe și o viață sănătoasă", spune Alexandra.

Artista de 36 de ani lucrează cu același antrenor de 10 ani: "Andreea Pavel este aur în viața mea! Mă cunoaște foarte bine și știe să mă motiveze chiar și în momentele în care nu mă simt în formă, eficientizează mișcarea prin tipul de exerciții efectuate, mai ales atunci când nu apuc să ajung la numărul de antrenamente stabilite. De asemenea, îmi dă sfaturi de nutriție. Partea de efort cardio este un moment de recreere cu alergare în aer liber, pe care îl fac de câte ori am ocazia sau atunci când timpul nu îmi permite să ajung la orele de antrenament stabilite împreună".

img 7357

Născută la Onești, Alexandra a fost fermecată de Nadia. "O apreciez enorm! Dintre sportivii generațiilor mai noi, o apreciez pe Mihaela Buzărnescu, pentru o putere psihică și o ambiție ieșite din comun. Chiar și la meciuri de fotbal am fost! Primul pe stadionul CSM Onești, mai târziu la un meci al Sportului Studențesc, echipa pe care o susțineam când activa, și la deschiderea Arenei Naționale, la meciul România-Franța, pe 6 septembrie 2011", recunoaște artista.

"Mi se pare o superprovocare să cânt imnul unei echipe de fotbal. Să prinzi într-o piesă toată energia și pasiunea suporterilor acestui sport"
Alexandra Ungureanu, artistă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close