GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

GALERIE FOTO Angelo Niculescu înmormîntat azi cu onoruri militare » Omagiat și de Blatter: "Inventatorul tiki-taka"

Foto: Cristi Preda +20   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2015 15:32

Fostul selecționer Angelo Niculescu, decedat sîmbătă la vîrsta de 93 de ani, a fost înmormîntat astăzi la cimitirul Ghencea Militar.

La funeraliile de azi au fost prezenți, între alții, președintele FRF, Răzvan Burleanu, selecționerul Anghel Iordănescu, Culae Lupescu, Rică Răducanu și Mircea Rădulescu.

Fostul șef al FRF, Mircea Sandu, a trimis o coroană de flori prin fostul secretar general Adalbert Kassai. De asemenea, coroane au mai trimis tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, gruparea FC Dinamo, la care Angelo Niculescu a activat atât ca jucător cât şi ca antrenor, precum şi preşedintele României, Klaus Werner Iohannis.

De dispariția sa a aflat și președintele care a demisionat de la conducerea FIFA, Joseph Blatter, care a transmis un omagiu.

"Vă rog să acceptați condoleanțele mele pentru dispariția fostului jucător şi antrenor Angelo Niculescu. El va fi ţinut minte pentru contribuţia adusă fotbalului românesc, în special ca inventator al stilului de joc tiki-taka. El a reuşit să califice echipa naţională a României la Campionatul Mondial FIFA 1970 - Mexic şi a atins sferturile de finală ale Campionatului European UEFA 1972 - Belgia.

În numele întregii comunități fotbalistice internaționale, v-aș fi recunoscător dacă puteți transmite condoleanțele noastre familiei și celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puțină pace și alinare în aceste momente triste", a fost mesajul transmis de Blatter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  23 Iunie 2015, 22:54

Un omagiu de la ... Blatter ... Mamă cum se mai iubesc *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  23 Iunie 2015, 20:21

Clar *** PE toti. Si clar AI vazut prea multe filme

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Iunie 2015, 19:20

Doamne , cate prostii ai putut sa spui pe centimetrul patrat !!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează