GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MEDIA

GALERIE FOTO Corina Caragea și marea ei pasiune secretă: „Știu că sună ciudat pentru o femeie. Unele m-au costat cât rata de la casă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 11:52

Corina Caragea (36 de ani), prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, este pasionată de fotbal și trăiește la intensitate maximă fiecare meci.

Frumoasă brunetă a dezvăluit că are o colecție mare de bilete de la cele mai importante meciuri la care a participat.

„Dacă alții colecționează magneți sau căni din vacanțe, eu adun și păstrez bine biletele meciurilor la care merg. Am bilete de la meciurile naționalei României în Olanda, de la finala de Liga Campionilor de la Madrid sau meciuri de la Euro, în Portugalia, precum și alte meciuri din Anglia, Germania sau Spania.

Dar păstrez și bilete de la meciurile de pe stadioanele din țară - Arena Națională, Giulești, Ghencea, Ștefan cel Mare, unele deja dărâmate, se vor transforma pentru Euro 2020, iar biletele mele vor deveni cu atât mai valoroase. Știu că sună ciudat pentru o femeie, însă țin să îmi amintesc mereu meciurile pe care le-am trăit pe viu pe stadioanele lumii”, a povestit pentru Libertatea prezentatoarea de la PRO TV.

corina caragea6 +10 FOTO

Caragea a cheltuit o mică avere pentru această colecție inedită:

„La niciun meci nu am fost cu munca, ci doar în timpul meu liber, de plăcere și curiozitate. Pentru unele m-am dus special, pentru altele m-am nimerit în orașul respectiv, unele m-au costat cât rata la casă, pe unele le-am vânat mai ceva ca pe o reducere la Victoria's Secret, iar pe altele le-am primit cadou - într-un an, de Ziua Îndrăgostiților, de exemplu, am primit un bilet la un meci al lui Real Madrid”.

Citește și:

 GALERIE FOTO Corina Caragea, curtată de un fotbalist: „La 20 și ceva de ani mi-a promis că se lasă de fotbal pentru mine” :)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  12 Aprilie 2019, 17:47
Postat de Adrian Mihut pe 12 Aprilie 2019, 15:04

Corina .daca citesti acest coment,iti pot oferi biletul de la Elvetia - Suedia,de vara trecuta ,meci jucat la St Petersburg. Te costa o poza cu autograf.

Citeste articolul, ea colectioneaza biletele de la meciurile la care a participat ea, nu altcineva.

2125187054235155
Adrian Mihut  •  12 Aprilie 2019, 15:04

Corina .daca citesti acest coment,iti pot oferi biletul de la Elvetia - Suedia,de vara trecuta ,meci jucat la St Petersburg. Te costa o poza cu autograf.

vladutz13
vladutz13  •  12 Aprilie 2019, 14:47

"Valoroase" este cam exagerat, nu cred ca bilete de la meciuri din Liga 1 o sa aiba vreodata colectionari seriosi :), valoarea lor este nostalgia...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează