GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Hulk, despăgubiri URIAȘE pentru fosta soție, după ce s-a aflat de relația cu nepoata!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 10:57

Brazilianul Hulk, 33 de ani, atacantul lui Shanghai SIPG, s-a despărțit de Iran Angelo de Souza, soția sa de 12 ani cu care are trei copii, iar acum este într-o relație cu nepoata fostei neveste. 

 „Nu mi-am imaginat vreodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Te iubesc foarte mult, mătușă!", i-a transmis Camila, noua parteneră a fotbalistului care s-a făcut remarcat în fotbalul mare la Porto. Hulk, ca despăgubire, i-a oferit fostei partenere 25 de milioane de dolari și 40 de proprietăți!

+13 FOTO

SOȚIA NU ÎL IARTĂ

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Fosta soție se simte trădată.

„E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran.

VEZI ȘI:

Brazilianul Hulk și-a părăsit soția și s-a cuplat cu nepoata! „Iartă-mă, mătușă, dar cu inima nu te pui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  04 Ianuarie 2020, 10:48

In alt articol se spune ca nu era sotia ci ca urma sa-i devina! Oricum, daca-i prost sa plateasca!

1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  31 Decembrie 2019, 10:48

Trăim într-o lume nebună! Am auzit situații în care bărbatul divorțează de nevastă pt cumnată sau mai comic, pentru fiica vitregă ...apoi o dau toți că iubirea e mare... au luat-o razna cu toții

thebluestlion
thebluestlion  •  30 Decembrie 2019, 23:51
Postat de pma77 pe 30 Decembrie 2019, 15:27

Omul nu e prost ci ***,are ceva la cap,una ca si-a lasat sotia si cei trei copii pentru nepoata dar sa-i platesti fostei sotii 25 de milioane si 40 de proprietati mi se pare mai mult decat o prostie,numai un *** poate sa faca asa ceva,inseamna ca munca de la Porto si Zenit s-a dus pe apa sambetei ca acolo nu a castigat foarte mult,el la chinezi s-a imbogatit.

La Zenit a castigat cam 10 mil pe sezon. Nu e de plans omul, are bani!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează