GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO Lidia Buble, una dintre cele mai sexy vedete din România: "Am fost campioană națională la gimnastică aerobică pe echipe și la atletism"

FOTO:Instagram +12   FOTO
FOTO:Instagram

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 12:16

Lidia Buble a fost campioană națională la gimnastică aerobică și atletism, iar acum este una dintre cele mai în vogă artiste din muzica românească.

Toată lumea a auzit de Lidia Buble! Frumoasa cântăreață născută la Deva a împlinit de curând 25 de ani, iar fanii au "bombardat-o" cu mii de mesaje de felicitare. Deși a fost mereu pasionată de muzică, artista și-a început cariera abia după vârsta de 20 de ani, în București, după ce în copilărie a cântat în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva. Venind dintr-o familie cu 10 frați, Lidia a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sână de la Akcent a ales-o să cânte cu el în urmă cu 4 ani.

Apoi a decis să-și lanseze propriile single-uri, iar succesul a venit imediat. Ultimele trei hituri se aud pe toate radiourile din România și au peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, piesa "Cămașa" având 31 de milioane.

Chiar dacă e prinsă cu zeci de concerte, ședințe foto, ore de înregistrări și apariții la TV, Lidia încearcă să meargă cât mai des la sală. "Recunosc că după 15 ani de sport de performanță m-am cam puturoșit. Am fost campioană națională la gimnastică aerobică pe echipe, dar și campioană națională la atletism, cros.

Merg la sală abia când mă sună antrenorul și-mi spune că-l evit. Am devenit campioană mondială la tras chiulul. Ha, ha, ha! Am perioade când trag din greu în sală, dar și luni în care nu am timp nici să mănânc așa cum trebuie. Cristi Geamănu e antrenorul meu personal, cel care mă impulsionează. Sincer, mă mir că nu s-a dat bătut până acum", spune Lidia.

Campioană națională la două discipline sportive, Lidia a urmat cursurile unei facultăți de sport și dezvăluie motivele pentru care a renunțat la sport: "Pentru că am obosit prea repede. Am amânat reînceperea antrenamentelor, o lună, două... și aia a fost. Acum e prea târziu oricum. Nu cred că mai am mobilitatea de altădată. Tata cred că se bucură, nu era cel mai fericit când mă vedea în costumul de atletism. Văd însă zilnic oameni care au o tehnică greșită de alergare și nu înțeleg de ce nu s-au prins până acum că au nevoie de o persoană specializată în așa ceva care să-i învețe".

Artista de 25 de ani nu are un regim alimentar strict, dar nu mănâncă deloc carne, fiind vegetariană: "După ce-am renunțat la sport am pus ceva kilograme pe mine și mă simțeam complexată. Nu-mi plăcea și mi-am dorit foarte mult să slăbesc, dar nu chiar atât de mult. Nu mănânc deloc carne, dar mi-e imposibil să mă abțin de la anumite feluri, cum ar fi salata de vinete. Am rămas, în schimb, cu fructele de mare și cu peștele. Nu țin un regim, dar sunt mai atentă când comand de la restaurant".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
fancraiova
fancraiova  •  18 Iunie 2018, 07:00

Asta e Campioana la saritura in prajina , Cantat la cimpoi cu 2 galci . Ziar de impachetat guvizi . Rusine

2169653376396000
Eduard-Gabriel Pana  •  18 Iunie 2018, 01:25

dragi jurnalisti, chiar va bateti joc de noi cu asa stiri. pacat de adevaratii campioni ca le asociati numele ....... ar trebui sa va cereti scuze pentru ce ati afirmat.

mateiserban
mateiserban  •  17 Iunie 2018, 18:06

Unde **** *** ai fost tu campiona la gimnastica??? Asta face parte din ciclul "minciunile secolului". Ati facut si voi dansuri moderne si ati luat cate o cupa cu echipa pe unde ati bagabontit si acum o data ca "am fost campiona nationala". Verificati ba, nu dati stiri false!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează