GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Teo all inclusive » Nu lipsește din sala de fitness, joacă tenis și e prezentă săptămânal în bazinul de înot

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2018 09:00

Teodora Dinu a început să cânte la vârsta de cinci ani. A participat la sute de concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, unde a câştigat premii de fiecare dată. Pe lângă pasiunea pentru muzică, e nelipsită din sala de fitness, dar și de pe stadioane!

Cum a început pasiunea pentru fotbal ne explică Teodora: "Tatăl meu este vedeta poveștii pentru că este extrem de pasionat de fotbal, lucru pe care mi l-a insuflat și mie. Când eram mică, s-a hotărât că era timpul să văd și să simt ce înseamna fotbalul pe Giulești, iar momentul în care am călcat pe stadion și am auzit galeria a fost momentul în care am știut că nu o să mă mai pot despărți niciodată de Rapid. Mi-am dorit să fac o piesă pentru echipa mea de suflet, o piesă care să răsune pe Giulești, iar cu Rappa și Dragoș Leasă am realizat piesa «Rapid pe oriunde în lume»".

"Joc tenis și merg la bazin"

În ultima perioadă, a fost prinsă cu repetițiile în studio și cu filmările pentru primul ei clip, dar chiar și așa a avut timp să meargă la sală. "Merg de 2-3 ori pe săptămână, dar înainte mergeam mai des. Nu am antrenamente standard, variază de la zi la zi, în funcție și de cum mă simt. Sunt foarte pasionată de tot ceea ce înseamnă sport. Acum mi-am redescoperit pasiunea din copilărie, tenisul. Ies regulat la tenis și pot să spun că sunt extrem de competitivă. Ha, ha, ha! Mai mult, am hotărât să încep să merg de două ori pe săptămână la bazin", spune Teo.

Artista continuă: "Consider că sportul ne dezvoltă extrem de mult, și nu mă refer aici doar la fizic, mă refer și la mental, iar mentalul este extrem de important. Sportul te eliberează, te întărește, te construiește și responsabilizează. Sunt lucruri de bază pe care orice om ar trebui să le pună în practică, iar sportivii de performanță știu foarte bine despre ce vorbesc".

Gazeta i-a lansat provocarea Teodorei să vorbească despre sportivii pe care-i apreciază: "Nadia, Hagi, Halep, Tecău, Săpunaru și mulți alții. Nu am loc să îi enumăr pe toți, însă pot spune ce au în comun cu toții: caracter, ceea ce multora le lipsește în ziua de azi!, muncă, seriozitate, perseverență, dorință, sacrificii, încredere și modestie, dar fără compromisuri. Pentru mine, aceste opt valori sunt vitale, iar oamenii care dau dovadă de ele îmi câștigă respectul pe viață".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează