GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

Gheorghe Ștefan a fost eliberat condiționat » Riscă însă o condamnare-record în alt dosar

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 15:25

Gheorghe "Pinalti" Ștefan (65 de ani) a fost eliberat condiționat din penitenciarul Ploiești. Fostul patronul al Ceahlăului primise o pedeapsă de 3 ani și 9 luni în dosarul „Strongmontaj”, din care a executat doar 140 de zile.

În acest dosar, a fost încarcerat pe 29 iunie 2018 pentru spălare de bani și operațiuni financiare incompatibile cu funcția, în calitate de primar al Municipiului Piatra Neamț. 

"Admite contestaţia formulată de persoana condamnată Ştefan Gheorghe, în prezent aflat în Penitenciarul Ploieşti, împotriva sentinţei penale nr. 2113/03.10.2018 pronunţată de Judecătoria Ploieşti.

Desfiinţează sentinţa contestată şi, în consecinţă: În baza art.587 Cod proc. penală rap. la art.60 Cod penal anterior şi art. 6 Cod penal, admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnat", se arată în motivarea instanței privind eliberarea condiționată. 

Gheorghe Ștefan fusese eliberat condiționat și în 2017, după condamnarea din dosarul Microsoft.

"Pinalti" mai are o condamnare în prima instanță în dosarul Poșta Română, cea mai mare de până acum, de 8 ani și două luni, primită în mai 2017. Fostul primar este acuzat de trafic de influență, spălare de bani și abuz în serviciu, iar decizia definitivă o va afla în 2019.

Vezi și: ULTIMA ORĂ 12 ultrași condamnați azi pentru violențele de la mitingul împotriva OUG 13!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  16 Noiembrie 2018, 18:59

Tot conditionat sunt eliberati si Gigi si Mimisor!:))))

alexbarosanu
alexbarosanu  •  16 Noiembrie 2018, 17:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  16 Noiembrie 2018, 16:38

arata binisor, slim, nu umflat ca Botoxcea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează