GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONTROL

Gică Popescu a rămas fără permis după ce a fost prins gonind cu 111 km/oră în Bucureşti

Gică Popescu a rămas fără permis de conducere pentru că a depăşit viteza legală / Captură: Realitatea TV
Gică Popescu a rămas fără permis de conducere pentru că a depăşit viteza legală / Captură: Realitatea TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 13:00

Teribilul accident în care a fost implicat Şerban Huidu, în urma căruia au rezultat trei victime, a determinat Poliţia Rutieră să crească numărul controalelor. Vitezomanii sunt primii car cad în palsa Poliţiei. Duminică dimineaţă, fostul mare internaţional Gică Popescu a fost prins de radar chiar la intrarea în Bucureşti.

Conform Realitatea TV, fostul fotbalist a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţişti circulând cu 111 km pe oră, într-o zonă în care limita de viteză era de 60 de km pe oră, în Capitală. Mai exact acesta a fost surprins de aparatul radar la Fîntîna Mioriţa. Gică Popescu a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă la alergat cu fiica sa, care se afla în maşină.

Pentru că fostul internaţional nu avea permisul la el, poliţiştii rutieri i-au retras şase puncte, pe lângă cele nouă pentru viteză excesivă. Astfel, lui Gică Popescu i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, poliţiştii l-au amendat şi cu 1.005 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2011, 02:32

Popescu alerga (cu masina) s-o duca pe fi`sa la alergat! Coerenta explicatia! Cred ca de la fratii fecali o stie!

komo
komo  •  23 Octombrie 2011, 16:25

ce retardati.. sa te duci cu masina pina intr-un loc ca sa alergi.. nu era mai bine sa alergi de acasa pina acolo unde vroiai sa alergi..

viviantur
viviantur  •  23 Octombrie 2011, 15:22

@aldo45:balbait a fost la inceput ,avea emotii ca orice vedeta in devenire dar peste ani au trecut si emotiile,a calcat mai apasat va plati,dar nu trebuie jignit,adu-ti aminte ce mandri am fost cu el cand era capitan la BACELONA si acel11 m care a adus cupa CUPELOR .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează