GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Beție de pomină povestită de ex-stelistul Dorin Goian: "Soțiile au băut cot la cot cu jucătorii"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 11:13

Dorin Goian, 37 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

"Goe", fost fundaș central la Glasgow Rangers, a rememorat o beție de pomină trăită alături de colegii săi de la "colosul" scoțian.

Vezi video cu relatarea lui Dorin Goian despre beția de la Glasgow

"După un meci, am ieșit la restaurant cu soțiile să mergem să mâncăm. Eram eu, Steven Davis, Carlos Bocanegra, portarul Alan McGregor.

Ce au băut jucătorii au băut și soțiile lor. Nevasta mea nu prea bea, dacă bea două pahare de vin o car acasă cu cearceaful! Soția tot îmi spunea: «Ai văzut, ai văzut? A băut tot paharul».

S-a băut bere, s-a băut vin, s-a băut votcă. Când ieșeau în oraș, singurul scop al jucătorilor era să se îmbete, dar a doua zi la antrenament toți  dădeau 200%, era incredibil", a spus Dorin Goian, la emisiunea GSP LIVE.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  10 Decembrie 2018, 16:48

A fost o epocă în care frații Goian făceau paradă de fratele ospătar la Las Vegas, apoi a fost rândul lui Goe, dar fratele din India este cel mai tare...

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Decembrie 2018, 12:07

astept inca 3-4 "articole" cu ce a spus goian la gsp live...hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close