GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile despre Revoluția din 1989 » Discuția dintre Cornel Dinu și Vladimir Cohn: "Nu m-am întâlnit cu niciun colonel american"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 13:50

În cartea sa autobiografică, legenda dinamovistă Cornel Dinu a relatat într-un pasaj că a fost avertizat de Vladimir Cohn cu privire la izbucnirea Revoluției din decembrie 1989.  În pasaj, Dinu susține că, în urma unei întâlniri cu doi colonei americani, Cohn ar fi avut informații secrete despre ce urma să se întâmple în România. 

Azi, la GSP LIVE, fostul acționar Vladimir Cohn a dezmințit că ar fi purtat acel dialog cu Cornel Dinu, venind cu propria versiune despre discuția de atunci cu Dinu. 

VIDEO cu momentul în care "Vova"Cohn își aduce aminte de momentele de la Revoluție

"Nu am știut că urmează să vină Revoluția. Doar că toată lumea știa că ar urma să vină ceva. 

Dinu bate câmpii. E adevărat, Dinu a fost în Italia la mine acasă, venise să cumpere cafea. Am ieșit la cumpărături împreună. A venit la mine pe la 16-17 decembrie 1989, chiar înainte de ce s-a întâmplat la Timișoara. Era clar că ceva se va întâmpla și în România. L-am trimis pe Dinu la Roma să ia avionul spre București. Am discutat cu el, ceva se întâmpla în România. Dar nu, nu m-am întâlnit cu niciun colonel american", a spus Vladimir Cohn, la GSP LIVE. 

 "Cornelică, eu cred că acesta e sfârșitul lui Ceaușescu. M-am întâlnit cu doi colonei americani. La Timișoara ar fi începutul, urmează și la București. Mâine ești în București, vezi ce poți să faci, te cunoaște lumea, te duce mintea" pasaj din cartea lui Cornel Dinu cu presupusul dialog dintre Cohn și Dinu

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO A căzut Dinamo înainte de Negoiță? Discuția tranșantă dintre acționari: "Nu se va termina bine!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
990833197642458
Constantin Iancu  •  20 Decembrie 2018, 16:41

A mai latrat Dinu si despre Petrica Gât Puțin ca ar fi trimis bezele rusilor la revoluție.... Idolul de la Apaca a protestat *** dar s-a adeverit ca Dinu a mancat ce trebuie... Asa cu cartonarul asta...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2018, 13:21

Într-adevăr nu s-a întîlnit cu un colonel, ci cu un simplu maior, dar îi e jenă să recunoască. faptul că nu era chiar atît de important pe cît se credea ...

1603333626579973
Mircea Deca  •  20 Decembrie 2018, 13:20

doua babatii,care au fentat viata..............

Vezi toate comentariile (9)
Comentează