GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dragomir, „executat” în biroul lui Băsescu de la Cotroceni: „Ziua vota cu Dragomir, după întâlnire cu Gino” » Replica lui Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 14:36

Traian Băsescu s-a implicat în alegerile LPF din 2013, afirmă Ciprian Damian, președintele clubului FC Vaslui din acel moment, în direct la GSP Live.

 

„Am fost și eu cu mașina la Cotroceni, direct la domnul Președinte. Toate problemele se rezolvau acolo. Inclusiv alegerea președintelui Ligii, mă refer la votul Vasluiului, a fost schimbat de o vizită la domnul președinte Băsescu.

De la Vaslui am plecat cu dispoziția clară să votăm cu domnul Dragomir. Apoi am primit un apel de urgență, să merg la un hotel din București. Patronul mi-a zis atunci că schimbăm, votăm cu Gino Iorgulescu.

Mi-a spus că așa am primit indicații de la Cotroceni. Mai era cineva de la un alt club acolo și așa e mai bine pentru fotbalul românesc. Un patron de la altă formație din primele 5”, a declarat Ciprian Damian la GSP Live

Porumboiu: „Minte! Nu eram în țară atunci”

„Minte. Eram în Olanda în momentul alegerilor, nu am fost la niciun Băsescu înainte de alegeri. A prins el că am fost de câteva ori la Băsescu, dar în alte situații. Vă demonstrez că nu eram în țară. Am votat împotriva lui Dragomir și i-am spus clar ca am pierdut campionate din cauza lui”, a replicat Porumboiu pentru GSP.ro.

11-7a fost scorul cu care Gino Iorgulescu a câștigat alegerile pentru președinția LPF din 2013

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Conspirație Borcea - Porumboiu în Elveția, de teama interceptărilor DNA » Au vorbit să își potrivească declarațiile din dosar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
comedy.central
comedy.central  •  26 Februarie 2019, 14:45

Principalul beneficiar e Gigi Becali! El îl are acum pe *** de Gino si face ce vrea din el!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masinameaeata
masinameaeata  •  26 Februarie 2019, 00:01

porumbule, omul nu minte, spune adevarul. Tu le faceai si plecai din tara sa le execute damian si acum executantul e vinovat dupa ce tu ti-ai umplut buzunarele, sa-ti fie rusine, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează