GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Un fost portar dezvăluie chinul prin care a trecut după o ruptură de ligamente: "Am lipit cutii și am fost steward pentru 70-80 de lei"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 11:05

Dragoș Plopeanu, 30 de ani, antrenorul de portari al naționalei Mongoliei, și azi a fost la GSP LIVE. De-a lungul carierei a fost legitimat la Dinamo, Rapid, Oțelul, CS Buftea și FC Clinceni, dar cariera sa a fost stopată de accidentările grave.

Vezi în video ce spune Plopeanu despre cum a muncit ca steward după ce s-a accidentat grav la genunchi

 

"Am patru operații. Pentru Cristina Neagu va fi mai ușor după accidentare. Are o stabilitate financiară. Pentru mine a fost groaznic. Am fost prins fără contract. A trebuit să muncesc ca să plătesc recuperarea, de la lipit cutii la a fi steward. După 3-4 luni am început să merg. Ce puteam să fac? M-am dus în tribune, ca să fiu steward. Câștigam 70-80 de lei. Aveam prieteni și mă puneam să fiu și eu la număr.

Lumea nu gândește corect. Dacă joci la nivelul lui Cristiano Ronaldo, iei banii pe care îi primește el. Dar nu toți sunt Ronaldo și Hagi. Dacă ai un contract cu o echipă, e normal ca ambele părți să îl respecte. Am fost la Oțelul și 6 luni nu am fost plătit. Trăiam din ce puteam. Da, din bani de acasă", a spus Dragoș Plopeanu pentru GSP LIVE.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează