GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

Ilie Dumitrescu vrea să se vaccineze anti-coronavirus: „Acum, în prima etapă”

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, fost mare fotbalist al României, a declarat că vrea să se vaccineze anti-COVID-19.
Ilie Dumitrescu, 51 de ani, fost mare fotbalist al României, a declarat că vrea să se vaccineze anti-COVID-19.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 20:30 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 20:52

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, fost mare fotbalist al României, a declarat că vrea să se vaccineze anti-COVID-19.

„Și eu vreau să mă vaccinez, în iunie. Nu știu exact data, pentru că nu m-am programat. Când va fi posibil, o să merg. Dar vreau acum, în prima etapă, nu în 2022. Să nu se înțeleagă greșit, nu o apelez la vreo intervenție sau ceva”, a declarat Dumitrescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Când vor fi livrate primele doze de vaccin în România

Dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Campaniei Naţionale de Vaccinare anti-COVID-19, a anunţat, într-o intervenție la Digi24, că primele doze de vaccin vor fi livrate în România înainte de finalul lui 2020. 

„Dacă autorizarea de punere pe piaţă va fi eliberată pe 23 decembrie, între Crăciun şi Anul Nou vor fi livrate primele doze de vaccin în România şi vom putea începe activitatea de vaccinare destinată în primul rând personalului medical din spitalele din linia întâi”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghiţă pentru Digi24, citat de Libertatea.

 Coronavirus în România, ultimul raport oficial

  • Până astăzi, 17 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 577.446  de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
  • 477.139 pacienți au fost declarați vindecați.
  • În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.697 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
  • 28.099 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore.
  • Până astăzi, 13.969 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.
  • În intervalul 16.12.2020 (10:00) – 17.12.2020 (10:00) au fost raportate 107 de decese.
  • În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.860. Dintre acestea, 1.297 sunt internate la ATI.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Cristi Borcea, infectat cu COVID-19. Cum se simte fostul acţionar de la Dinamo. Şi fiul său Patrick a contractat virusul

Ciprian Marica se revoltă împotriva autorităților din cauza testelor pentru coronavirus: „Privatul se îmbogățește pe boala ta” » Ce l-a mai nemulțumit pe fostul atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  17 Decembrie 2020, 21:43

E de pe alta planeta saracu. Dar la cat se pricepe sa fie antrenor de studio nici nu ma mai mira nimic la Ilie , a inceput sa-mi fie mila de el si sa-l compatimesc si sa-l inteleg. La fel cum sa pronuntat imediat dupa incidentul de la Paris cu Coltescu si a afirmat ca 'Se vor gasi destepti acum sa zica ca nu a fost rasism' , cum a spus Boloni sau multi alti jucaotri de culoare sau de etnie roma etc , Ilie si-a demonstrat inteligenta inca odata , daca mai era nevoie , si ungurii au sarit sa ii ia apararea lui Coltescu , dar Ilie a ramas ferm la fel ca si Craciunescu , daia nici nu au reusit in viata in altceva in afara sportului pentru ca sunt limitati. Revenind la vaccin , spuneam ca nea Ilie Meserie ar trebui sa stie ca in prima etapa el nu se vaccineaza daca nu este Medic , pacient , politician etc. Nici macar in etapa a doua nu sa se vaccineze , dar a vrut sa demonstreze ca el crede in virus si ca vaccinul este o solutie , a incercat si el un lucru bun , pacat ca nu ia iesit , dar cine stie , cum el zice ca a fost antrenor , desi eu n-am auzit de el , a stat putin pe la FCSB si pe la greci , practic mi-am cumparat un televizor cand sa apucat Ilie sa se antreneze si sa stricat televizorul cu mult timp dupa ce Ilie sa lasat de antrenorat. Bravo Ilie , te vedeam si eu UHD antrenor acum , te-am vazut doar pe LCD :))))) , dupa cum ziceam e posibil daca zice ca e antrenor mare el sa zica ca e si medic sau cine stie ce somitate si se vaccineaza :))))))))))) Mila Mister Ilie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează