GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BAZA VOINȚA

Ilie Năstase continuă războiul cu Ciprian Marica pentru terenul de 50 de milioane de euro: „E de domeniul penalului! Aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot”

Ilie Năstase și Ciprian Marica
Ilie Năstase și Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 10:35 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 17:40

Conflictul dintre Ilie Năstase (75 de ani) și Ciprian Marica (35) pentru administrarea bazei Voința este departe de a fi încheiat. Fostul tenismen a avut o nouă reacție dură la adresa lui Marica.

  • Context: Baza sportivă Voința din București, ridicată în 1956, a fost preluată de Ilie Năstase în 2012, după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.
  • Ulterior, la începutul 2021, în proiect s-a implicat și Ciprian Marica. Fostul internațional a contribuit la modernizare bazei, care are acum un teren sintetic de dimensiuni standard și trei de dimensiuni reduse. În același complex se mai află și cinci terenuri cu zgură, pentru tenis.
  • Fostul mare jucător de tenis l-a acuzat pe Marica, chiar naşul său, că l-ar fi scos din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează baza Voința, și că i-ar fi „luat baza”. Apoi, Ilie Năstase  l-a acuzat pe Ciprian Marica de fals în acte și a declarat că este decis să meargă mai departe cu procesul.

llie Năstase: „O să avem un proces, altfel aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot”

Acum, Ilie Năstase a ieșit cu o nouă declarație dură la adresa lui Marica, pe care îl așteaptă în fața procurorilor.

„Din 13 terenuri am rămas doar cu 6. I le-am dat lui și el le-a făcut din terenuri de tenis în terenuri de minifotbal. Nu i-am luat mai mulți bani. O să avem un proces, altfel aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot. Eu am construit tot aici și vine el să mi le ia? Cică eu i-am predat fundația cu semnătură, vă vine să credeți? Apoi eu am devenit membru în fundația condusă de el? 

Cine poate crede asta? Nu am predat nimic din ce spune Marica. Care-i nebunul care să-i predea lui? Trimite notificări contabilei să-i dea actele… E caraghios! Cică sunt 6 exemplare prin care am cedat fundația, vreau să le văd și eu… Marica e un băiat politicos, cu bun simț, dar ce a făcut el aici e de domeniul penalului! 

O să ne spună în fața procurorului… Și îmi spunea să-i dau afară pe toti cei cu care am contract. I-am zis, băi băiatule, dacă am contract nu pot să reziliez contractul. El voia să preia toată baza! N-a reușit. 

A fost un măgar, că eu i-am dat tot. Nu îmi vine să cred că m-a păcălit. Să aflu de la voi că el a depus actele la Judecătorie… E urât! Omul n-are mamă, n-are tată”, a declarat Ilie Năstase potrivit Prosport.

VIDEO Ilie Năstase se teme de ce va scrie presa după moartea sa. CTP îl liniștește: "Dacă sari fileul înaintea mea, te asigur că n-o să scriu niciun cuvânt"

Citește alte știri de actualitate:

Novak Djokovic, declarații EXPLOZIVE: „Sunt gata să nu merg la Roland Garros și Wimbledon dacă trebuie să mă vaccinez” » Ce spune despre scandalul din Australia

Mititelu Jr, dezlănțuit după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei: „Am asistat la o execuţie în direct” + Atac oribil la adresa lui Gică Craioveanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andy
andy  •  15 Februarie 2022, 19:58

omul asta nu a muncit nici o zi in viata lui......asa spunea Tiriac

elgabri
elgabri  •  15 Februarie 2022, 17:38

Prosop contra scuter ;)

persanu
persanu  •  15 Februarie 2022, 12:28

Dl General , la razboi cand domnu ? :)))))))) Halal de batranete urata mai traieste si omu asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează