GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan: „Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 09:56 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 13:46

Ilie Năstase (76 de ani), primul număr unu din istoria ATP, a fost prins băut la volan.

Fostul mare jucător de tenis a avut o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Nasty” a primit o amendă contravențională de 1.305 lei, iar oamenii legii au dispus suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, informează ziarul Libertatea. 

Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil: „Va fi un infern pentru fotbaliști!”
CM 2022
Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil: „Va fi un infern pentru fotbaliști!”

Comunicat Poliția Română: „Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest”

La data 18 noiembrie, în jurul orei 0.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

- comunicat Poliția Română

Ilie Năstase: „Plec din România! Nu mai vreau să stau în țara asta!”

Fostul mare sportiv a oferit o reacție legată de acest eveniment: „M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă.

Plec din România! Nu mai vreau să stau în țara asta! Mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan. În mai 2018, „Nasty” a fost oprit de agenții din cadrul Poliției Capitalei, în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului din București. 

La momentul respectiv polițiștii i-au cerut lui Năstase să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor.

Ulterior a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice. A refuzat și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. La câteva ore distanță de la incident, Ilie Năstase a fost prins din nou de un echipaj al poliției conducând un scuter fără permis.

Ilie Năstase a fost condamnat în februarie 2019 la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

GSP.RO a discutat cu avocatul Adrian Cuculis despre cazul Năstase: „Va fi tratat de instanță ca recidivist, dar nu mai este în perioada de supraveghere, astfel că nu riscă o eventuală pedeapsă cu executare”.

VIDEO. Ilie Năstase și Ion Țiriac, urmăriți pe străzile din Londra: „Mă bagați la pușcărie! Mâncam cu 2,5 dolari pe zi, dormeam în hotel de 3 lire!”

Citește și: 

Dorinel Munteanu trage concluzii amare după România - Slovenia: „Aceeași partitură. De rezultate nu vorbim?”

Anghel Iordănescu a găsit o problemă la naționala lui Edi: „Acolo suferim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
Tibisor
Tibisor  •  18 Noiembrie 2022, 21:12

S-a suparat ca prostu' pe sat ... du-te linistit ... ne-am saturat de ipocriziile tale stimabile !

AdiOvi
AdiOvi  •  18 Noiembrie 2022, 18:39

Numai intr-o Românie neaoşă se poate aşa ceva. Auzi acolo, ajuns general de armată pe bază de merite sportive. Un general adevarat conduce armate. Ai noştrii generali conduc sub influența alcoolului.

Anghel
Anghel  •  18 Noiembrie 2022, 17:53

De ce nu i se anuleaza permisul de conducere? La varsta lui oricum n-ar mai trebui sa conduca. Iar la cati bani zice ca are de ce nu merge cu taxiul? De ce trebuie sa se urce baut la volan?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează