GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

LIVE DE LA 20:00 Ilie Stan, AZI, la „Prietenii lui Ovidiu”: „La FCSB, Narcis a venit cu telefonul în vestiar... S-au întâmplat multe lucruri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 10:36 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 17:28

Ilie Stan, fostul mare mijlocaș al Stelei, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Povești din anii în care făcea spectacol la Steaua și câștiga șase titluri de campion, dar și despre experiențele de la Cercle Brugge sau Hapoel Petah Tikva.

Totul despre cariera de „principal”, despre perioada petrecută sub comanda lui Gigi Becali la FCSB, povești neștiute din Irak, unde echipa juca în orașe pline de trupele ISIS, dar și despre modul în care a fost dat afară de la FC Brașov, ca „pe un infractor”.

Detalii și dezvăluiri de culise, în ediția de AZI, de la ora 20:00.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI

Răsturnare în telenovela momentului! Wanda Nara și gestul lui Mauro Icardi care a schimbat totul: „N-am mai primit niciodată așa ceva. Te iubesc!”

Curățenie la echipa lui Moruțan și Cicâldău » Decizia radicală transmisă de Fatih Terim către conducerea lui Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează