GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARSENAL

Întâlnire de gală pentru fanii "tunari" din România » Fan-clubul recunoscut oficial de Arsenal organizează un eveniment special

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 12:38

Anul acesta, Craiova găzduiește în primul weekend din luna noiembrie cea de-a VI-a Adunare Națională a suporterilor Arsenal din România.

Asociația Arsenal Romania Supporters Club, organizație afiliată și recunoscută oficial de către celebra echipă Arsenal FC sarbătorește la Craiova, în cadrul unui eveniment special, opt ani de activitate și cinci ani de la recunoașterea oficială de către clubul din Nordul Londrei.

ARSC, fan-clubul fanilor români ai lui Arsenal, invită toți iubitorii fotbalului englez și suporterii echipei Arsenal din România la o aniversare inedită care va avea ca atracție principală turneul de minifotbal și vizionarea meciului etapei a XI-a de Premier League: Arsenal – Liverpool (sâmbătă, 3 noiembrie, 19:20).

Va fi pentru a doua oară când în cadrul adunării naționale a suporterilor Arsenal din Romania, participanții vor putea urmări celebrul duel al "tunarilor" cu incofundabilă echipă a "cormoranilor". Meciul se anunță a fi unul extrem de interesant, având în vedere că noul antrenor al tunarilor, Unai Emery se va întâlni pentru prima dată în cariera de antrenor în Premier League, cu echipa condusă de Jurgen Klopp.

În cadrul evenimentului de la Craiova va avea loc o vizionare în premieră a documentarului “89 – Povestea unui triumf”. Filmul povestește victoria dramatică a celor de la Arsenal Londra, împotriva cormoranilor conduși de Kenny Dalglish, în ultima etapă a sezonului 1988-1989 care a adus titlul numărul nouă în vistieria tunarilor. Totodată, împătimiții concursurilor de tip quiz și nu numai vor avea ocazia să participe vineri seară după proiecția filmului documentar, la cel mai mare quiz fotbalistic din Craiova.

Cu prilejul acestui eveniment festiv, singurul fan club oficial recunoscut de Arsenal în România invită toți tunarii și iubitorii fotbalului englez pentru sărbătorirea primilor opt ani de activitate ai ARSC, la Craiova!

PROGRAM:

VINERI, 2 noiembrie
17:00 - 18:45 | Start ARSC NG#6 & welcome drink @ Snobi English Pub
19:00 - 20:30 | Proiecție film “89 - Povestea unui triumf”
21:00 - 22:45 | ARSC NG#6 QUIZ

SÂMBĂTĂ, 3 noiembrie
10:00 - 16:00 | ARSC Trophy @ Flux Arena
18:00 - 19:00 | Întâlnire foto grup NG#6 @ Piața Mihai Viteazul
19:20 - 21:20 | ARSENAL – LIVERPOOL, etapa a XI-a Premier League @ Snobi English Pub
22:30 - 04:00 | ARSC NG#6 Party

DUMINICĂ, 4 noiembrie
11:30 - 12:30 | Ședință ARSC NG#6 @ Snobi English Pub
13:00 | Final ARSC NG#6

Despre Arsenal Romania Supporters Club

ARSC este o organizaţie non-profit înfiinţată în anul 2010 şi recunoscută oficial de către Arsenal Football Club, în toamna anului 2013.

Primele întâlniri ale fan-clubului au avut loc în Bucureşti, în toamna anului 2010, concomitent, începând să prindă formă şi comunitatea suporterilor din Cluj Napoca. Până la această oră în România, ARSC este prezentă în zece oraşe cu comunităţi locale, intitulate branch-uri: Cluj Napoca, Târgu Mureş, Satu Mare, Timişoara, Ploieşti, Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ, Craiova, Galaţi.

Vezi și: Show total Arsenal » Serie incredibilă a "tunarilor": de 10 ani nu mai reușiseră asta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează