GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Moment incredibil la „Prietenii lui Ovidiu” » Invitatul care l-a șocat pe Ovidiu Ioanițoaia: „Ce faci cu sabia aia?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 20:30 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 00:49

Magicianul Robert Tudor a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” din această săptămână. Acesta a făcut mai multe numere de magie care l-au surprins pe moderatorul Ovidiu Ioanițoaia.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Unul dintre ele cu o poartă specială, confecționată dintr-un plexiglas transparent. Ioanițoaia a fost rugat de magician să-și aleagă o carte de joc. A ales 4 de treflă, iar Robert a amestecat toate cărțile. „Doamne, dacă-mi iese numărul ăsta de magie, e genial!”, a exclamat magicianul.

Ce-a ieșit? Vedeți în filmulțetul de mai jos.

Imediat după acest număr, Robert și-a scos din arsenal o sabie, pe care și-a băgat-o pe gât. Moment în care Ioanițoaia a tresărit: „Ce Dumnezeului faci tu cu sabia? Sunați salvarea că ășta își înghite săbiile!”. Cum a reușit? Trucul a fost dezvăluit special pentru cei care s-au uitat la momentul din emisiune.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

EXCLUSIV Comedie cu Nicolae Mitea la Ajax: „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Nu știam ce înseamnă «exit»... Bre!!!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gigi44
gigi44  •  25 Februarie 2021, 08:32

show :)) ce caterinca si pe mos!! :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează