GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ionel Ganea: „Eu mă vaccinez cu niște rachiu în fiecare zi! L-am auzit pe domn ministru: «Măi omule, tu ești sănătos?!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 13:14 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 13:28

Ionel Ganea crede în campania de vaccinare împotriva Coronavirus, dar e deranjat de măsurile pe care le iau autoritățile din România. Acesta nu pricepe de ce mai trebuie purtată masca, dacă se vaccinează.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ionel Ganea a fost difuzată prima dată pe 24 martie

- Ionele, cu pandemia asta... Te-ai vaccinat?
- M-am vaccinat când eram mic. Acum mă vaccinez cu niște rachiu în fiecare zi.

- Nu crezi în vaccin?
- Ba da, cred în vaccin! Dacă-mi fac vaccinul de ce să mai port mască? Eu am crescut cu mască? Lumea a crescut cu mască? Sunt oameni foarte săraci și poartă o mască de un an de zile. O spală și-o pun la gură iar. Sau măștile astea cu modele care nu sunt măști medicinale. O spală și-o poartă...

- Zi-mi, te rog...
- Sau l-am auzit pe domn ministru că să port mască atunci când mă tund. Măi omule, tu ești sănătos?! Aia într-un minut e plină de păr. Inhalez tot părul ăla în gură. Despre ce vorbim?! Merg la restaurant cu mască, dar o dau jos să mănânc. Sau la dentist...

- Dar tu te-ai mai împlinit, față de perioada în care erai fotbalist.
- Am avut o operație la tendonul lui Ahile și de 7 luni n-am avut voie să fac nimic. Nici măcar alergări. Astă-vară s-a întâmplat.

Citește și

EXCLUSIV Reacția lui Ganea, în studio, când Ioanițoaia l-a întrebat despre scandalul Mudura: „Ha, ha, ha! A fost fabricat totul”

Lovitură cruntă pentru FCSB » Gigi Becali anunță cât va sta Florinel Coman pe tușă după accidentarea de la „națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  28 Martie 2021, 18:04

Pacat ca nu mai avem la nationala un atacant ca el care cand juca dadea 200% !!

1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  28 Martie 2021, 17:51

asteptam transmisiunea in direct cu masca la aparatul de oxigen sau cu masca mortuara. dl mare zmardoi din fotbalul romanesc a tacut apoi a grait ca un mare om de logica si stiinta care se afla. urmeaza invitat permanent in taraful de *** groapaganda de la marile tv le stimanoicare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Martie 2021, 14:21

Despre pictorii renascentiști ce părere are?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează