DIVERSE  ·  EVENIMENT

Iubitorii sportului din România pot participa la un eveniment special organizat la București, Forumul Sportului Românesc

Miercuri, 02 Mai 2018, 16:20

Institutul Sportiv Român marchează Centenarul Marii Uniri prin lansarea Forumului Sportului Românesc, ce va avea loc pe o durată de 3 zile, în perioada 31 mai - 2 iunie 2018, la Palatul Parlamentului.

În cadrul evenimentului, vor fi susținute 3 conferințe și 16 workshop-uri de specialitate, unde vor fi prezenți peste 75 de speakeri din lumea sportului mondial.

Se vor discuta subiecte de actualitate, printre care: management sportiv, provocări juridice actuale în sport, psihologie și coaching în Sport, modalități de finanțare în sport, match fixing, anti doping, corupție și integritate în sport etc.

“România are nevoie de astfel de evenimente, mai ales când vorbim despre un domeniu atât de dinamic precum este sportul. Institutul Sportiv Român, își propune prin acest eveniment să creeze un spațiu de aprofundare, dezvoltare și creștere pentru specialiștii din industrie”
Adrian Socaciu, președintele Institutului Sportiv Român

La Palatul Parlamentului vor exista reprezentanți de marcă de la FIFA, UEFA, European Commision, FIFPro, FISU, LaLiga, MTS, CNAS, Agenția Națională Anti Doping, Rsportz, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Real Madrid, Beșiktaș, FC Bologna, Sport Ireland, British Gymnastics.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1