GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMINTIRE

VIDEO Cum a nimerit Ionuț Luțu în casa șefului poliției: „Voiam să fac o escapadă, dar l-am văzut cum scoate pistolul și cătușele”

Ionuț Luțu
Ionuț Luțu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 14:39 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 16:08

Laurențiu Lică (45 de ani), ex-jucător la Dinamo, a povestit o întâmplare amuzantă care l-a avut în prim-plan pe fostul fotbalist Ionuț Luțu (46).

În anii 1994, cei doi foști fotbaliști au participat la un turneu în Italia, la Salerno, alături de lotul de atunci al echipei naționale. Fiecare dintre participanți a stat în gazdă la o familie locală, iar Ionuț Luțu, fost jucător la Steaua, Rapid sau Craiova, a ajuns să fie găzduit de familia șefului poliției din oraș!

Claudiu Niculescu, poveste cu „genialul” Ionuț Luțu: „După 7 ore, a zis că se duce la toaletă. Nu exagerez, l-a căutat Giovanni zile întregi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Claudiu Niculescu, poveste cu „genialul” Ionuț Luțu: „După 7 ore, a zis că se duce la toaletă. Nu exagerez, l-a căutat Giovanni zile întregi”

Laurențiu Lică povestește un episod memorabil cu Ionuț Luțu: „A nimerit în casă la șeful poliției!”

Întâmplarea a fost relatată în această dimineață, la GSP Live, de către Laurențiu Lică.

„Plecăm în Italia la un turneu la Salerno, alături de lotul național din 94. Cei care au sponsorizat turneul au dorit ca fiecare familie să ia câte un membru din echipa națională la ei acasă. La un moment dat vine o tipă, translatoare, mișto gagica, și întreabă: «care dintre voi știe italiană?» Toți au răspuns: «Lică Laurențiu vorbește». 

Îmi răspunde «hai că-ți dau o familie bună ție». Fiecare a nimerit pe la câte o familie. Eu am nimerit la niște oameni extrem de bogați. Familiile ne duceau la meci, ne întâlneam acolo și ne întrebam cum e. 

Luțu zice: «ce-ai mă, mânca-ți-aș gura, că vreau să fac și eu câte o escapadă, dar am nimerit în casă la șeful poliției. Când îl văd că scoate pistolul și cătușele și le pune prin casă, nu-mi mai arde de nimic»”, a povestit Lică în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

RÂZI CU NOI :D » 5 poveşti fabuloase cu Ionuţ Luţu: cum l-a driblat pe Ogică, sex oral între titulari şi de ce l-a ameninţat Olăroiu cu bătaia în Coreea

Ajuns la 46 de ani, Ionuț Luțu a jucat de-a lungul carierei la Craiova, Galatasaray, Steaua sau Rapid, cu perioade excentrice în Kazahstan sau Coreea de Sud. El a ajuns să fie mâna dreaptă a lui Gigi Becali, din 2010 până în prezent. 

În 2012, Luțu a dezvăluit pentru GSP.ro cum a ajuns să lucreze la FCSB: „Aveam un prieten comun şi mai mergeam cu el pe la palat. După ce m-am întors din Iordania m-a întrebat «ce faci, mă, ce ai de gând? Hai la Steaua, că vreau să te ajut». Şi am rămas la el”.

Citește și: 

„«Hagi», ce ai făcut azi-noapte?” » Episod memorabil cu Ionuț Luțu: „Eu eram preotul, iar el se spovedea”

Ionuț Luțu, comparat cu Gică Hagi: „M-a întors de 7-8 ori și pe mine. N-am întâlnit așa mingicar!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează