GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUA

Lindsey Vonn, reacție în fața haterilor: „Sunt 100% naturală, nu m-am operat și nu apelez la Photoshop”

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 15:21 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 17:10

Faimoasa schioare americană Lindsey Vonn, în vârstă de 36 de ani, le-a răspuns celor care i-au trimis mesaje urâte legate de corpul său.

Lindsey Vonn, 36 de ani, un nume mare în schi, campioană olimpică și mondială, s-a retras în 2019 și de atunci profită de timpul liber. Americanca a postat în ultima vreme mai multe fotografii din vacanța petrecută în Bahamas și a primit numeroase replici urâte. Pe unele dintre ele, ea le-a arătat fanilor săi. De exemplu: „Mai bine ți-ai pune fundul într-un cort" sau „am 60 de ani și am născut doi copii, dar arăt mai bine decât tine".

+5 FOTO

Lindsey Vonn: „Nici Botox, nici sâni, niciun retuș”

A reacționat tot pe Instagram, cu patru poze și un mesaj de impact. „S-au făcut comentarii necruțătoare care mi-au distrus corpul și recunosc că, uneori, aceste cuvinte mă rănesc. Sunt o persoană normală și, câteodată, lenevesc, stomacul mi se revarsă, celulita e vizibilă pe fundul meu și nu umplu sutienul cum ar trebui... Dar întotdeauna îmi amintesc cât de mult m-a ajutat corpul să realizez lucruri minunate în viață și cât de mândră sunt de el", a scris Lindsey Vonn, adăugând: "Nu am măsuri perfecte, însă totul e în regulă pentru mine. Un lucru vă promit tuturor: niciodată nu-mi voi trece pozele prin Photoshop. Și mă mândresc că nu am făcut nicio operație estetică. De niciun fel. Nici Botox, nici sâni, niciun retuș. Nimic! Sunt 100% naturală și 100% Lindsey".

„Iubește-te indiferent ce spun haterii”

Sfatul ei? "Pentru oricine se simte rău, în depresie, legat de imaginea sa, fii tare, sănătos și iubește-te indiferent ce spun haterii".

Citește și:

Mai este Barcelona - Real Madrid cel mai tare meci din lume? Marca a lansat dezbaterea

DINAMO KIEV. Dezvăluire din culise: „După meci, toți jucătorii sărbătoreau victoria. Lucescu a intrat în vestiar și i-a criticat dur”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Octombrie 2020, 20:49

Conteaza cine te critica....

themachinek
themachinek  •  24 Octombrie 2020, 15:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează