GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Marica, acuzat că hărțuiește o femeie ca să-i ia apartamentul » Fostul atacant dezminte: „N-am absolut nicio legătură, nu ne cunoaștem”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 19:15 / Actualizat joi, 17 martie 2022 19:52

Ciprian Marica (36 de ani) se află în centrul unui nou scandal, după cel cu Ilie Năstase. Acum, fostul internațional este acuzat de o femeie că o hărțuiește pentru a obține un apartament, aflat într-o zonă de lux a Capitalei.

Georgeta, o femeie care locuiește într-un apartament aflat în zona Dorobanți, îl acuză pe fostul fotbalist că o hărțuiește constant din 2017 încoace, după ce aceasta a refuzat să-i vândă apartamentul.

Marica deține un imobil în aceeași locație, el fiind la parter, iar femeia la etajul 1. Marica a încercat să obțină întreg imobilul, dar s-a lovit de refuzul Georgetei, care acum îl acuză pe Ciprian de hărțuire.

„Domnul Ciprian Marica, fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinuu să-i vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeleg, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane. 

Mi-a pus casa în vânzare prin agenție, vin clienții și întreabă dacă e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e că de două săptămâni a închiriat unui prieten de-ai lui, care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a declarat Georgeta potrivit spynews.ro.

Potrivit sursei citate, Marica i-ar fi oferit 42.000 de euro Georgetei pentru a cumpăra apartamentul.

Marica dezminte atacurile femeii: „N-am absolut nicio legătură, nu ne cunoaștem”

Ciprian Marica a comentat acuzele Georgetei și a negat orice hărțuire. Acesta declară că nu a vorbit niciodată cu ea și nu știe de situația apartamentului, de care se ocupă tatăl său.

„A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța, că eu nu sunt implicat în chestia asta? Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd despre ce e vorba. 

Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei, care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a fost reacția fostului atacant. 

Citește alte știri de actualitate:

Jucătorul plecat cu mitraliera la Kiev nu îi mai vrea pe Medvedev sau Rublev în tenis: „Toți rușii sunt responsabili pentru ce face președintele lor!”
Război în Ucraina
Jucătorul plecat cu mitraliera la Kiev nu îi mai vrea pe Medvedev sau Rublev în tenis: „Toți rușii sunt responsabili pentru ce face președintele lor!”
Messi și Ronaldo, sfătuiți să se retragă: „Carierele lor s-au încheiat! Ar fi trebuit să fie puțin mai deștepți”
MESSI VS. RONALDO
Messi și Ronaldo, sfătuiți să se retragă: „Carierele lor s-au încheiat! Ar fi trebuit să fie puțin mai deștepți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
10215901002437165
Simona Mercas  •  18 Martie 2022, 15:19

Aceiasi lucru a incercat sa faca si vice presedintele clubului Hagi, TANASA NECULAI din Mangalia ,mamei mele (73ani)in Constanta si dupa luni de zile de abuz de putere si amenintari asupra mamei mele ,ea sa inbolnavit si a murit.Iar pe el nimeni nu la deranjat chiar daca am apelat la avocat.Super protejati ,de politici,de relati si cunostinte.Mai rau ca mafia!!!!

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  18 Martie 2022, 13:06

Cam multe scandaluri pe m2 intr-un timp relativ scurt !

mihai_bn
mihai_bn  •  18 Martie 2022, 08:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează