GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul din Italia » Ce a spus avocatul fiului președintelui LPF

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 12:33 / Actualizat luni, 15 mai 2023 15:26

Curtea de Apel a decis să amâne procesul Mario Iorgulescu până pe data de 26 iunie, ora 13:00.  Gino Iorgulescu își va reprezenta fiul în instanță în calitate de tutore, doar că la acest termen nu s-a prezentat din cauza unor probleme medicale. De asemenea, avocații au venit cu noi explicații privind starea de sănătate a inculpatului.

UPDATE 13:00: Mario Iorgulescu a fost reprezentat la acest termen de avocații Virgil Boglea și Florin Durgheu. Virgil Boglea a explicat pentru GSP.ro că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi internat la un spital de psihiatrie sub regim de urgență. În plus, Boglea  a mai precizat că a vorbit cu Mario Iorgulescu și că starea psihică a inculpatului e degradată. Avocații lui Mario Iorgulescu își bazează apărarea pe amănuntul că acesta ar avea mari probleme psihice. Fiul șefului LPF a fost destul de activ pe rețelele de socializare în ultima vreme.

UPDATE 12:30 » Detalii incredibile: Mario Iorgulescu a fugit din spital

Instanța a amânat verdictul pentru data de 26 iunie. Avocații lui Mario Iorgulescu au cerut amânarea motivând că Gino Iorgulescu, tutorele lui Mario, ar fi internat în spital cu probleme medicale și că acesta și-ar dori să fie prezent la termen.

În plus, avocații au spus că pe data de 5 mai, Mario Iorgulescu a fugit din clinica din Italia în care era internat. Ulterior, a fost găsit de autoritățile locale și a fost internat în alt spital.

+4 FOTO

UPDATE 10:53 » Gino Iorgulescu e așteptat la proces

Este posibil ca Gino Iorgulescu să ajungă la Curtea de Apel, ca apărător al fiului lui, Mario. Pe lista Curții de Apel apare și președintele LPF, în calitate de inculpat. Deocamdată, la instanța de judecată este prezentă numai familia victimei. 

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul din Italia » Ce a spus avocatul fiului președintelui LPF
Foto: Cătălin Stroia (GSP)

Pe 10 februarie, Mario Iorgulescu a fost condamnat de Tribunalul București la la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, dar decizia a fost atacată de avocații lui Mario Iorgulescu și s-a ajuns la Curtea de Apel.

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”
FCSB - CFR Cluj 1-0
Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

Mario Iorgulescu trebuie să plătească despăgubiri de 150.000 de euro

Totodată, City Insurance, firma la care era asigurat Mario Iorgulescu, trebuie să achite despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, respectiv 50.000 de lei, pentru două dintre părțile civile implicate. În total, părinții și soția victimei solicitaseră daune morale în valoare de 250.000 de euro.

Mario Iorgulescu a fost anchetat pentru omor, după ce a cauzat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr. La acel moment, Mario era drogat și beat la volanul unui Aston Martin. Anchetatorii au stabilit că Iorgulescu jr. consumase cocaină în ziua accidentului.

Datele cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu, fugit în Italia + Mai are o condamnare cu executare

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește și alte știri: 

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

Au ratat șansa de a intra în cărțile de istorie » Borna istorică pe care ar fi putut să o bifeze CFR dacă reușea să câștige titlul și în acest an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
florin44
florin44  •  16 Mai 2023, 16:59

Cum dracu de toata familia Iorgulescu e in spital?!? *** "sta" (de ce in ghilimele, se stie) in spitalele din Italia, de parca la Nr. 9 nu ar avea loc, taica-su se interneaza si el cand vine termenul de judecata!?! Daca seniorul e asa de bolnav mai tot timpul, de ce nu se pensioneaza, sa lase pe altul care sa conduca efectiv LPF-ul??? Vinovati sunt si conducatorii echipelor din L1 care accepta sa nu aiba un conducator adevarat al "superligii (??)", caruia ii platesc o basculanta de euro lunar pentru a nu face nimic!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leonicu
leonicu  •  16 Mai 2023, 14:59

Nu fac bine sauditii care isi aduna „gunoaiele” ori unde s-ar afla in lume, intregi sau pe bucati., dar sri este politizat de mult asa ca ....

BindenDanDat
BindenDanDat  •  16 Mai 2023, 10:31
Postat de cpt.ahab pe 15 Mai 2023, 13:51

Familia Iorgulescu face ceva pe justiția din România. O bătaie de joc totală. Dar Dumnezeu nu doarme...

Oh, Căpitane!… In baza asta… oh, Căpitane…

Vezi toate comentariile (25)
Comentează