GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LUPTĂ

Meci eroic făcut de Sebastian Ciobanu împotriva turcului Gokhan Saki: "Românul a fost incredibil"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 13:54

Luptătorul român Sebastian Ciobanu a pierdut la decizie confruntarea cu campionul mondial Gokhan Saki în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri seară, la Dubai, însă evoluţia sa a fost aplaudată la scenă deschisă şi a fost lăudat chiar de oponentul său.

Numărat în primul minut din prima repriză după un croşeu de stânga, Ciobanu şi-a revenit şi a punctat mai mult în runda a doua, cîştigînd pe foile de arbitraj ale judecătorilor. La finalul celor trei runde, turcul a fost declarat învingător la decizie unanimă, însă a ţinut să îl laude pe român şi chiar l-a purtat pe braţe.

A fost al 82-lea succes din cariera lui Saki, turcul având pînă acum o rată a KO-urilor de aproape 70%. "M-a surprins sincer să fiu, mai ales că vin după o perioadă de pauză. Sebastian a luptat incredibil, e un sportiv de viitor, a demonstrat că locul său e în elită", a spus Saki, cel care obţinuse ultimele cinci victorii înainte de limită, cu Raoumaru, Anderson Silva, Daniel Ghiţă, Nathan Corbett şi Tyrone Spong.

"Sînt onorat că am putut să lupt împotriva celui mai bun kickboxer din lume, dar îmi pare rău că nu am reuşit mai mult", a spus Sebastian Ciobanu, încurajat de la colţ de colegul său de sală, Cătălin Moroşanu.

"Dacă pînă acum erai un necunoscut pentru noi, acum cred că toţi am reuşit să îţi reţinem numele", i-a transmis şi crainicul de rin sportivului originar din Iaşi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Aprilie 2015, 20:09

...a pierdut ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează