GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI CARITABIL

Meciul caritabil "Fotbal pentru viaţă" a stîns 134.000 de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Meciul caritabil "Fotbal pentru viaţă", organizat miercuri seară pe stadionul Dinamo  a strîns 134.000 de euro, pentru construirea unei noi aripi a spitalului "Marie Curie" din Bucureşti.

 

Evenimentul "Fotbal pentru viaţă" a reuşit performanţa de aduna 134.000 de euro în 80 de minute.

Miercuri seară, pe stadionul Dinamo, la iniţiativa Fundaţiei "Salvaţi-vă îngerii" şi a Fundaţiei "Gheorghe Hagi", foste glorii ale fotbalului românesc, artişti şi medici au jucat "Fotbal pentru viaţă". Fondurile strînse în urma acestui meci caritabil vor fi donate Spitalului de Pediatrie " Marie Curie" din Bucureşti.

"În 80 de minute, datorită TVR 2 am adunat 134.200 euro.  Mulţumesc români! Continuaţi să donaţi în contul Fundaţiei "Salvaţi-vă îngerii!": RO11BRDE 410SV080 44 77 4100. Campania pentru construcţia noului Spital de pediatrie "Marie Curie" continuă!", a declarat Liana Stanciu, organizator al evenimentului caritabil.

Întrucît campania de strîngere de fonduri pentru Spitalul "Marie Curie" continuă, iar interesul telespectatorilor pentru meciul de miercuri este foarte mare, evenimentul va fi reluat în perioada următoare, urmînd să se dispute o partidă de fotbal dintre selecţionatele gloriilor fotbalului românesc şi cea a artiştilor.

Aproximativ 1.500 de persoane au asistat, miercuri, pe stadionul "Dinamo", la evenimentul "Fotbal pentru viaţă". Meciul a fost cîştigat de echipa numită "Profesorii", care s-a impus, cu scorul de 8-7, după executarea loviturilor de departajare, în faţa formaţiei denumite "Doctorii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
niegru
niegru  •  02 Septembrie 2010, 18:45

Ma da` puteti fi mai nenorociti de atata?? cum sa bagi la diverse o asemenea omenie...rusinee ghesepe.va dau mu..setel din Timisoara.High Rapidu`!!

bastiurea.florin
bastiurea.florin  •  02 Septembrie 2010, 18:30

Din pacate un spectacol frumos umbrit de de mitoseru...astia suntem, nu avem cum scapa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează