GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACȚIUNE UMANITARĂ

Au început lucrările la complexul de recuperare construit de Neșu » Fostul fotbalist, prezent pe șantier

Mihai Neșu. Sursă foto: Mihai Neșu Foundation
Mihai Neșu. Sursă foto: Mihai Neșu Foundation

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 11:41 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 11:42

Paralizat după accidentarea groaznică suferită la un antrenament al lui FC Utrecht din 2011, Mihai Neșu (38 de ani) se află acasă, la Oradea, de unde se ocupă de fundația ce-i poartă numele.

Miercuri, fostul fotbalist a mers pe șantier, acolo unde a început construcția complexului de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii.

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

AM DESCHIS SANTIERUL! Astăzi, 2 iunie, am început oficial lucrul pe șantierul pentru constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii!

Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor si a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!  Va anuntam ca deja avem finalizata o lista completa cu necesarul pentru constructia si amenajarea interioara a bisericii si firmele si oamenii care vor sa contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail la adresa [email protected], telefonic scriindu-ne in prealabil pe whatsapp la nr 0721366255 pentru a contribui ca ctitori sau donatori. 

Biserica este prima si cea mai micuta ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu sa ne ajute pana la finalizarea proiectului! Toti care vor sa contribuie la construcție pot trimite cuvântul CRED prin sms La 8844 pentru a dona 2 euro lunar sau pot dona online aici https://mihainesu.shopia.ro/ Slava lui Dumnezeu pentru ca am reușit sa ajungem aici! - Comunicat Mihai Neșu Foundation

SMS cu mesajul CRED la numărul 8844

Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme - Mihai Neșu

VIDEO Dezvăluirea lui Mihai Neșu pentru cititorii Gazetei Sporturilor: "La 30 de ani am decis să mă botez ortodox"

Citește și alte știri de actualitate:

S-a încheiat prima finală pentru Liga 1! „Blestemul” a fost rupt: revine după 9 ani în „A”

VIDEO Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
depeche
depeche  •  03 Iunie 2021, 16:37

Scuza-ma ca ti-0 spun Mihaita, insa pentru a studia cu adevarat o religie iti trebuiesc foarte multi ani si nu orice om poate face acest lucru intr-o viata. Te-ai botezat ortodox pentru ca fie ti-a fost la indemana fie ai avut aceasta pornire de a alege aceasta religie. Mi se pare ciudat ca un om care are de ales si vrea sa aleaga (sa studieze) dintre zeci de religii alege tocmai religia din plaiul sau natal. Iar faptul ca religia ortodocsa a ramas neschimbata nu este neaparat un avantaj :) cine ti-a spus ca religia ortodocsa a fost singura din toate religiile care a ramas neschimbata? Presupun ca vreun preot de-al nostru :) Sper ca Dumnezeul tau sa iti aduca numai bucurii si poate in viitorul apropiat sa te recuperezi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close