DIVERSE  ·  REFERENDUM

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, face campanie pe Facebook pentru referendum, deși PSD a susținut contrariul: "Tinerii aleg firescul familiei, cu mamă și tată. Vor vota «DA»!"

Foto: facebook.com/IoanaBranSM
Foto: facebook.com/IoanaBranSM

Sambata, 29 Septembrie 2018, 14:40

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook în care face campanie pentru referendumul pentru familie de pe 6 și 7 octombrie.

"Numărul tinerilor care își întemeiază o familie crește de la an la an. În 2014, au fost oficiate 118.075 căsătorii. Cifra a crescut în fiecare an. Ultimele date ale Institutului Național de Statistică arată că în 2017 s-au înregistrat 142.613 căsătorii, cu 9.430 mai multe decât în 2016. Procentul celor care au spus «DA» a fost mai mare în mediul urban, conform aceluiași institut. Cele mai multe căsătorii (15,8%) s-au încheiat între bărbaţii şi femeile din grupa de vârstă 25-29 ani.

Tinerii cred în instituția căsătorie și sunt sigură că referendumul din 6 și 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota «DA»!

Dincolo de statistici, partide, biserică, asociații sau coaliții, tinerii aleg firescul familiei, așa cum o știu de acasă, cu mamă și tată. Privesc spre părinții lor și vor urma același curs al vieții, devenind părinți la rândul lor.
#dalareferendum #dapentrufamiliata", scrie pe pagina ministrului.

Viorica Dăncilă a declarat miercuri la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentarii din grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, că PSD nu va face campanie pentru influențarea votului la referendumul privind modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei.

"Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală sub nicio formă. Vom vedea ce va ieși dacă vor veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie... Este obligația tuturor să facă acțiuni ca să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta", a spus Dăncilă, potrivit unei înregistrări publicate de europarlamentarul Cătălin Ivan și citate de Digi 24.

Vezi și - Tolontan: Referendumul pentru familie, între rahat și refuz de cunoaștereCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (6)

st.il.  •  29 Septembrie 2018, 20:31

Tinerii noștrii , stimată ministresă, înainte să aleagă " firescul familiei " , aleg " plecarea din țara lor "...Într-adevăr , tinerii noștrii frumoși și deștepți spun "Da" exodului ( din păcate ) !...Mai studiați !...

cris4co  •  29 Septembrie 2018, 19:15

DA absolut.

alegsandru  •  29 Septembrie 2018, 16:05

deranjeaza neo-marximea ?

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1