GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Nunta lui Ilie Năstase a ajuns în presa din Anglia » Jurnaliștii de la The Sun au adus aminte de un eveniment controversat

Ciprian Marica a fost nașul lui Ilie Năstase. Sursă foto: Golders/@ioana.simion.378
Ciprian Marica a fost nașul lui Ilie Năstase. Sursă foto: Golders/@ioana.simion.378

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 18:47

Jurnaliștii de la The Sun au aflat de nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion și au dedicat un material pe site evenimentului monden petrecut week-end-ul trecut la Mamaia.

Fost campion la Wimbledon, în proba de dublu, Ilie Năstase s-a căsătorit cu a cincea nevastă, într-o ceremonie simplă.

Năstase și Ioana Simion au organizat nunta la Mamaia, lângă orașul Constanța. Printre vedetele care au participat la ceremonie s-a numărat și Ciprian Marica, fost internațional român. Ilie Năstase are patru fete și un băiat din relațiile anterioare”, scrie The Sun

Jurnaliștii britanici n-au uitat însă nici de derapajul lui Năstase din 2017, când, în timpul unui meci de Fed Cup dintre România și Marea Britanie, fostul mare jucător a jignit-o pe tenismena Johanna Konta, dar și pe Eleanor Crooks, o jurnalistă de la „Press Association”. În urma acelui eveniment, Năstase a primit interzis la edița din 2017 de la Wimbledon.

Ilie Năstase, cununie religioasă în secret

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios sâmbătă, în secret, deși cei doi erau la un pas de divorț.

Fostul lider ATP a vorbit despre decizia de a să căsători religios cu Ioana, la un an după cununia civilă, și a dat detalii despre nunta la care Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost nași.

„N-am făcut nimic deosebit.  Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea. Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

VIDEO. Poveste genială povestită de Ilie Năstase: "La 6 ani stăteam în pielea goală și mă uitam la tenis! Îmi aruncau doamnele câte-o ciocolată"

Citește și alte știri despre nunta lui Ilie Năstase: 

Ilie Năstase, derapaj oribil la două zile după nuntă: „Criminalii trebuie spânzurați, nu eliberați!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  10 Iunie 2020, 09:12

Fina sa stea departe de nasu????????

972520872778599
Carlos Mendoza  •  10 Iunie 2020, 05:00

Sa vezi gol direct din corner la ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează