GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Păzea! Ribery şi-a pus mănuşile de box. Antrenament privat de cinci stele cu Hector Roca la New York

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 19:49

Franck Ribery a intrat în ring. Şi nu într-unul oarecare, ci acolo unde s-au pregătit celebrii, într-o ordine aleatorie, Muahmmad Ali, Jake LaMotta, Roberto Duran, Benny "Kid" Paret, Gerry Cooney şi Mike Tyson.

Fructificînd excursia cu amicale pe coasta de est a Statelor Unite a celor de la Bayern, internaţionalul francez de 31 de ani a vizitat sala Gleason"s din Brooklyn. Fondată în 1937, sala a fost folosită de cei mai buni boxeri încă de cînd New York-ul era centrul universului acestui sport.

Antrenor faimos

Iar fiorosul Ribery a luat cîteva lecţii de a folosi mănuşile de la faimosul antrenor Hector Roca. Cîteva eschive, plus mişcări, doar Roca este în această afacere de jumătate de secol, pregătind numeroşi campioni, printre ei, şi Hillary Swank, laureată cu Oscar pentru rolul din filmul "Million Dollar Baby". Apoi, Franck a "schimbat" cîţiva pumni cu un profesionist ce se antrena la sală. Fotografia cu Ribery, alături de Roca, a fost postată de clubul bavarez pe pagina de Instagram a grupării.
.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează