GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARENA NAȚIONALĂ

Primăria București a depus cererea pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu la ISU

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 12:17

Primăria Capitalei a depus astăzi la ISU cererea pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu pentru Arena Națională, informează Digi24.

ISU are la dispoziție până la 30 de zile pentru a emite autorizația de funcționare.

Ministerul Dezvoltării a emis ieri avizul tehnic pentru agrementul care certifică faptul că membrana din care este alcătuit acoperișul Arenei Naționale întrunește normele de securitate la incendiu și tot ieri primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, a anunțat că va depune cererea pentru autorizația de securitate la incendiu.

Cel mai probabil, primul meci care va putea avea loc pe Arena Națională după redeschidere va fi partida dintre Steaua și ASA Târgu Mureș, pe data de 2 aprilie.

"Dacă astăzi avem agrementul fizic, îl depunem tot astăzi la ISU, unde am înţeles că este o formalitate şi că vom obţine în cel mai scurt timp autorizaţia de securitate la incendiu. În cel mai scurt timp sper să venim în faţa dumneavoastră şi cu acea autorizaţie de securitate la incendiu şi să redeschidem stadionul în condiţii de siguranţă. Chiar din primele zile am depus toate eforturile pentru a redeschide acest stadion în condiţii legale, aceea de a obţine autorizaţia de siguranţă la incendiu. Îi mulţumesc domnului Dâncu că într-un finl a înţeles că singura metodă, ce-i drept mai lungă, este aceea de a respecta legea" Răzvan Sava, primar interimar al capitalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează