GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Regretele lui Ioan Mărginean în „cazul Marica”: „Tehnica din ziua de azi omoară haiducia”

Ciprian Marica e omul momentului în showbiz-ul din România
Ciprian Marica e omul momentului în showbiz-ul din România

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 11:40

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, e ultimul nume din fotbalul românesc care-și exprimă opinia cu privire la scandalul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica

Mărginean a vorbit despre episodul care i-a avut protagoniști pe Florin Muntean junior, Ciprian Marica și Ana Muntean. De menționat că tatăl soțului înșelat a fost șef la compania Transgaz, cea care sponsorizează Gaz Metan. 

„Viața e frumoasă pentru că are și chestii imprevizibile. Unii descoperă unele lucruri, unii au coarne mai mici, alții au coarne mai mari. Vorba lui Valentin Stănescu, Dumnezeu să-l ierte, că era om bun:  «Băgați 25 de bani la telefon, sunați și anunțați că ajungeți acasă. Așa o să salvați o căsnicie». 

Credeți-mă! Tehnica de azi te face să te lași de haiducia de altădată. Telefonul vede unde te duci și ce faci. Nici dușmanilor nu le doresc așa ceva. 

M-am bucurat la golurile lui Marica, mă bucur și la aceste goluri, că sunt sănătoase. E un mic păcate, dar Dumnezeu le trece cu vederea”, a spus Ioan Mărginean, la Pro X. 

VIDEO. Ciprian Marica: „Suntem un popor de trădători”

Citește și alte știri despre acest subiect:

Ciprian Marica, victima unui complot? Varianta unui tabloid: „Voia să fie ministrul Sportului și s-a dorit pătarea imaginii lui”

Ciprian Marica a avut o tinerețe zbuciumată » Dezvăluiri savuroase: „La 15 ani, avea gagici…niște frumuseți! S-a dezvoltat mai repede ca alții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bodrin
bodrin  •  01 Mai 2020, 14:35

Nu tehnica, PROSTIA!

warlordd10
warlordd10  •  01 Mai 2020, 13:51
Postat de partea47mea pe 01 Mai 2020, 12:56

Adevarul e ca Ana Muntean a devenit cunoscuta cu aceasta ocazie.Cu o singura lovitura bine aplicata,a eclipsat-o total pe Ana Maria Prodan. Cine mai vorbeste de ea? Asteptam raspunsul pe masura al divei lui Reghe.

cine este ana munteanu? ca nu o amai cheama munteanu dupa divort.

244249106025670
Andrei VG  •  01 Mai 2020, 12:58

Cu siguranta raspunsul unei casnicii sanatoase e sa iti ajuti partenerul sa te insele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează