GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Ciprian Marica, victima unui complot? Varianta unui tabloid: „Voia să fie ministrul Sportului și s-a dorit pătarea imaginii lui”

Un tabloid susține că Marica acuză o înscenare pusă la cale la împotriva sa. Sursă foto: Facebook
Un tabloid susține că Marica acuză o înscenare pusă la cale la împotriva sa. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 10:34

Ciprian Marica, victima unui complot? La aproape 48 de ore de la apariția videoclipului care a făcut deliciul internetului, reacțiile continuă să curgă pe subiectul idilei dintre fostul atacant și Ana Muntean. 

Tabloidul Cancan scrie că fostul atacant s-ar fi plâns că e victima unui complot pus la cale împotriva sa. „Mi-au înscenat totul”, ar fi fost punctul de vedere al lui Marica, exprimat în fața prietenilor săi. 

Visul ascuns al lui Ciprian Marica

Aceeași sursă scrie că Ciprian Marica și-ar fi dorit să ajungă la un moment dat în funcția de ministrul al Tineretului și Sportului, iar publicarea videoclipului respectiv ar fi avut menirea de a-l discredita pe fostul vârf al lui Schalke 04.

„A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. 

De când s-a aflat de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, s-au încercat tot felul de manevre”, ar fi spus un apropiat de-ai fotbalistului, potrivit sursei citate.

VIDEO. De ce era Ciprian Marica poreclit „Fetița” în copilărie: „Mama m-a îmbrăcat în colanți”

Citește și alte știri despre Ciprian Marica:

EXCLUSIV De ce era Ciprian Marica poreclit „Fetița” în copilărie: „Mama m-a îmbrăcat în colanți”

Ciprian Marica a avut o tinerețe zbuciumată » Dezvăluiri savuroase: „La 15 ani, avea gagici…niște frumuseți! S-a dezvoltat mai repede ca alții”

Ciprian Marica și lista lui de cuceriri » S-a iubit cu Gina Pistol și Ilinca Vandici, iar pe ultima ar fi înșelat-o: „Da, și eu am pățit asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  01 Mai 2020, 14:19

Marica asta este un ne-om, mai ales ca il cunostea pe sotul amantei! Parerea mea ca e nu merita femeia de linga el... Poate sa fie orice politica, orice ministru sau presedinte ar fi ...Ce complot??? ca te culci cu femeile altora se numeste complot, cind te prinde barbatul femeii??? bai nu i mai luati apararea la acest *** este, si va ramine, un hot, altfel spus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  01 Mai 2020, 13:48

Pentru astfel de funcții este necesar sa știi sa scrii și sa citești... și sa înțelegi ce citești! Va aduceți aminte cum îi certa acest individ pe francezii de la Mioveni că au construit stadionul din Udine? Dacă asta știe el din sponsorizare, nici de magazioner la echipa comunala nu face față! Un adevărat Giani! (din serialul Las Fierbinți!)

enigmaticul
enigmaticul  •  01 Mai 2020, 13:20

”Mi-a înscenat totul”, crede el!! Marica, vezi ce însemnă a ”înscena” și ce înseamnă a face cu adevărat acea faptă!! Cât privește functia publică la care aspiri, văd că te pricepi la a alege, însă, funcția asta este pentru oameni integri, nepătați. Cine te-a păcălit că ai putea deține o astfel de funcție? Ce anume te recomandă pentru o astfel de funcție?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close