GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SALA POLIVALENTĂ

S-a blocat construcția Sălii Polivalente?! Primarul Gabriela Firea acuză: „Consilierii USR s-au opus”

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 14:35

După ce pe 25 iulie a nunțat semnarea contractului pentru Sala Polivalentă (Detalii AICI), primarul Gabriela Firea îi acuză pe consilierii USR că au respins preluarea Turnului de parașutim, proiect necesar pentru construcție.

Într-un comunicat de presă emis de Primăria București, primarul Gabriela Firea acuză că proiectul, necesar pentru construcția sălii, a fost respins în ședința Consiliului General al Municipiului București.

Potrivit comunicatului, „proiectul prevedea ca Primăria Capitalei să solicite Guvernului României transmiterea construcției denumite din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului București, astfel încât terenul să poată fi folosit pentru contrucția unei complex sportiv”.

Consilierii USR s-au opus astăzi unei investiții extrem de importante, sala multifuncțională din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Deși preluarea acelei construcții este necesară pentru construirea viitoarei Arene Polivalente de 20.000 de locuri, deși am inclus în proiect angajamentul pe care administrația Capitalei și-l lua, de a construi un alt simulator pentru antrenamentul parașutiștilor, consilierii USR se lasă greu înduplecați să contribuie la edificarea unei Arene atât de necesare în București. Doresc ca bucureștenii să știe cine sunt cei care se opun cu adevărat dezvoltării Capitalei” Gabriela Firea, primar București

Sala multifuncţională ar urma să fie amplasată pe bulevardul Basarabia nr. 37-39, în incinta Complexului sportiv „Lia Manoliu”, în imediata apropiere a Arenei Naţionale, și să aibă o capacitate de 20.000 de locuri.

138.000.000 €ar urma să coste construcția Sălii Polivalente

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează