DIVERSE  ·  SALA POLIVALENTĂ

S-a blocat construcția Sălii Polivalente?! Primarul Gabriela Firea acuză: „Consilierii USR s-au opus”

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 14:35

După ce pe 25 iulie a nunțat semnarea contractului pentru Sala Polivalentă (Detalii AICI), primarul Gabriela Firea îi acuză pe consilierii USR că au respins preluarea Turnului de parașutim, proiect necesar pentru construcție.

Într-un comunicat de presă emis de Primăria București, primarul Gabriela Firea acuză că proiectul, necesar pentru construcția sălii, a fost respins în ședința Consiliului General al Municipiului București.

Potrivit comunicatului, „proiectul prevedea ca Primăria Capitalei să solicite Guvernului României transmiterea construcției denumite din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului București, astfel încât terenul să poată fi folosit pentru contrucția unei complex sportiv”.

Consilierii USR s-au opus astăzi unei investiții extrem de importante, sala multifuncțională din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Deși preluarea acelei construcții este necesară pentru construirea viitoarei Arene Polivalente de 20.000 de locuri, deși am inclus în proiect angajamentul pe care administrația Capitalei și-l lua, de a construi un alt simulator pentru antrenamentul parașutiștilor, consilierii USR se lasă greu înduplecați să contribuie la edificarea unei Arene atât de necesare în București. Doresc ca bucureștenii să știe cine sunt cei care se opun cu adevărat dezvoltării Capitalei” Gabriela Firea, primar București

Sala multifuncţională ar urma să fie amplasată pe bulevardul Basarabia nr. 37-39, în incinta Complexului sportiv „Lia Manoliu”, în imediata apropiere a Arenei Naţionale, și să aibă o capacitate de 20.000 de locuri.

138.000.000 €ar urma să coste construcția Sălii PolivalenteCorupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1