GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOMENT

GALERIE FOTO Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de Crăciun: „DA! Prințul meu a făcut-o!”

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie în ziua de Crăciun. Sursă foto: Instagram +47   FOTO
Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie în ziua de Crăciun. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 10:33 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 14:04

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (30 de ani) traversează momente extraordinare în plan personal. Vineri, chiar în ziua de Crăciun, ea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa, de la a cărei retragere din gimnastică s-au împlinit deja șase ani, a făcut anunțul prin intermediul paginii de Instagram. Exuberantă, aceasta a oferit detalii despre gestul viitorului soț, care, conform spuselor Sandrei, e un romantic incurabil.

+43 FOTO

„DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”, a scris dubla campioană olimpică la gimnastică pe contul său de Instagram. 

Imagini spectaculoase: cum arată inelul primit de Sandra Izbașa

+43 FOTO
  • FOTO: instagram.com/sandra_izbasa

Cine e misteriosul actor care i-a furat inima Sandrei Izbașa: „Awww, esti vagaboooont”

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, 30 de ani, se iubește cu actorul Răzvan Bănică, iar cei doi și-au făcut publică relația în toamna acestui an, printr-o postare pe Instagram. 

Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior: „Awww, esti vagaboooont😂”, i-a comentat amuzată Sandra Izbașa iubitului său, după o replică făcută celebră de Răzvan Fodor, la Asia Express.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică
+43 FOTO

Sandra Izbașa, regina de la Londra 2012

Gimnastica românească a strălucit la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 grație Sandrei Izbașa. Sandra Izbașa a devenit la Londra cea mai în vârstă campioană olimpică din gimnastica românească. Împlinise deja 22 de ani când a câștigat aurul la sărituri, într-o sală, O2, plină de steaguri tricolore! 

În plus, Sandra le egalase pe Nadia Comăneci și Simona Amânar, singurele gimnaste campioane olimpice la două ediții diferite: Nadia Comăneci (1976, 1980), Simona Amânar (1996, 2000), Sandra Izbașa (2008, 2012). Într-o finală apăsată de ratări, românca a avut nervii cei mai puternici.

Echipa feminină de gimnastică a urcat și la Londra pe podium. A fost a 10-a medalie consecutivă pentru "tricolore", o tradiție începută cu generația Nadiei, în 1976. Au fost trei titluri olimpice, patru medalii de argint și tot atâtea de bronz. Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Sandra Izbașa și Diana Chelaru au depășit China, chiar dacă au fost învinse de SUA și Rusia. Aici s-a încheiat o istorie, care cu greu va putea fi reluată.

VIDEO Marian Drăgulescu dezvăluie viicile pe care le are: "Fumez, beau cafea, dar și vin! Sarmalele sunt preferatele mele"

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Fobiile sportivilor » Cum a reacționat Simone Biles când Larisa Iordache i-a spus că are o albină în buchet: „Îmi pare rău pentru ea”

EXCLUSIV Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  27 Decembrie 2020, 09:49
Postat de cneius pe 26 Decembrie 2020, 19:02

Depinde ce inseamna pentru tine "la vremea ei"...

ma refer la vremea biologica cea mai potrivita pentru o casatorie. Exista studii pe aceasta tema. Daca ai nevoie de surse de informatii, nu te jena.

briceag
briceag  •  27 Decembrie 2020, 06:56
Postat de dobrin pe 26 Decembrie 2020, 20:17

Câteva observații: 1) Fața ei e distrusă de botox și operații estetice (ceea ce e păcat, pentru că era tare frumușică). 2) Inelul parcă e luat de la reducere. 3) Prințul este de fapt (maha)rajah, nepotul lui Raj Kapoor de România. În rest sănătate si casă de piatră.

O confunzi

tricisport
tricisport  •  27 Decembrie 2020, 01:31
Postat de senzor1 pe 26 Decembrie 2020, 16:38

Dat fiind faprul ca domnisoara Izbasa nu mai reuseste spagatul ca pe vremuri , a simtit ca e vremea sa se coaca pruna si sa prinda primul "Nea Caisa" care i-a iesit in cale . A ales pana a cules.. Iar cererile astea siropoase in casatorie , cu poze pe net si cu declaratii definitive sunt calea catre un divort sigur in 2-3 ani.

Tie iti mai iese șpagatul ca pe vremuri?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează