GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Sandu Boc, dezvăluiri cutremurătoare: "Am stat la închisoare cu 180 de oameni într-un dormitor cu 3 geamuri! M-au închis pentru că i-am furat nevasta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:01 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 10:35

Sandu Boc, de două ori campion al României, cu Petrolul și Craiova, dar și câștigător al Cupei cu Rapid, a făcut dezvăluiri despre perioada petrecută în închisoare, acolo unde a ajuns după ce-a lovit un securist îmbrăcat în civil la Athenee Palace. Episodul a fost povestit la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO.

- E adevărat că ai încercat să o cucerești pe soția lui Vasile Patilineţ?
- Nu am încercat, chiar am cucerit-o! A fost o relație scurtă, cea mai scurtă. Dar niciodată nu am știut că e soția lui Patilineţ. El era cel mai tare, era în Comitetul Central. Cred că el s-a ținut după mine mult și am aflat că el a ținut să mă bage la închisoare. El mi-a plătit-o.

- Pe ea cum ai cunoscut-o?
- Ne-am întâlnit la stop, eram în mașini. Ne-am cunoscut la "Casa Albă" în Băneasa. Ea și-a lăsat mașina acolo și-am plecat cu a mea. Sigur a fost urmărită. De s-a aflat..

Un an și o lună petrecuți în pușcărie

- Și crezi că Patilineț te-a lucrat?
- Sigur! Totul mi s-a tras de la el. El a trimis toate informațiile când trebuia să fiu grațiat. Atunci toți care mi-au făcut rău, inclusiv generalul Dragnea, o dădeau pe Ceaușescu. Pentru că nimeni n-avea curajul să zică ceva de el. Dar eu am trimis o scrisoare la Europa Liberă și am spus că vreau să-mi iau copilul în brațe și să mă pun în fața unei mașini să mă omor. După ce-au citit-o pe post, m-a sunat generalul Dragnea. Mi-a spus că n-o să mai fiu jucător, dar mă lasă să fac Școala de Antrenori. N-am acceptat!

- Ai stat un an și o lună, din ce știu.
- Da... Dar șase luni le-am stat la Poliția Capitalei pe Calea Victoriei la etajul 6.

Condiții de lux, apoi a urmat coșmarul

- Cum era acolo?
 - Avem televizor, sală de sport un etaj mai jos. Când mi s-a făcut dosarul de grațiere după șase luni am avut alte probleme... Au venit Contrainformațiile, cu poze cu mine când stăteam la plajă pe clădire. Că am avut închisoare de boier. Cornel Dinu îi dădea câte o sută de lei viitoarei mele soții care îmi cumpăra mâncare și venea la mine. Aveam inclusiv telefon fix prin centrala Ministerului de Interne. Mi-au blocat dosarul de grațiere și m-au băgat la închisoare...

- Sandule, și din arestul de la Poliția Capitalei ai ajuns într-o închisoare adevărată.
- Da. Nu doresc nici dușmanilor mei. Acum la închisoare e un hotel de trei stele, față de ce-am avut eu la Policolor. Am stat 180 de oameni într-un dormitor cu trei geamuri și zeci de mii de ploșnițe. Unde am făcut eu pușcărie era brigadă disciplinară. Veneau cei din Comitetul Central cu o Volgă neagră până la șanțul unde lucram și se uitau la palmele mele dacă am bătături. Îi fluierau, îi huiduiau oamenii de acolo, dar pe ei nu-i interesa.

Urmărește aici toate edițiile emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
141365743797979
Robin Green  •  21 Martie 2020, 19:42

Mare erou Boc asta...ar trebui sa i se dea a decoratie prezidentiala, puneti-l pe *** aia de nea Nelu presedinte din nou, sa-l decoreze pe eroul Boc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Martie 2020, 18:23
Postat de cornelconasu pe 21 Martie 2020, 18:20

La Policolor era de fapt o colonie de muncă pentru cei cu pedepse ușoare ! Erau niște barăci de vreo 25 m / 8m din PFL în care erau 60-70 de deținuți care munceau în diferite puncte din jurul Bucurestiului ! Nu avea anvergura și nici strictețea unui penitenciar, aveau dreptul la vizite și chiar puteau să iasă în învoire 1-2 ore !

....și de fapt nu era ”la Policolor ” ci în dreptul IOR 2 unde era și o...”rățărie”, mulți lucrau acolo !

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Martie 2020, 18:20

La Policolor era de fapt o colonie de muncă pentru cei cu pedepse ușoare ! Erau niște barăci de vreo 25 m / 8m din PFL în care erau 60-70 de deținuți care munceau în diferite puncte din jurul Bucurestiului ! Nu avea anvergura și nici strictețea unui penitenciar, aveau dreptul la vizite și chiar puteau să iasă în învoire 1-2 ore !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează