GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEMISIE

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului a demisionat după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului

Oltean Csongor // foto: Facebook
Oltean Csongor // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 11:09 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 11:33

Oltean Csongor (32 de ani) a demisionat din funcția de secretar de stat al Ministrului Tineretului și Sportului, după ce a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Oltean Csongor, secretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului din partea UDMR, și-a înaintat demisia după ce a comis infracțiunea de a conduce sub influența alcoolului. Chiar Csongor a fost cel care a anunțat vestea. 

„Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. 

Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”, a scris Csongor pe Facebook.

Secretarul de stat Oltean Csongor a demisionat

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. 

Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a scris și Kelemen Hunor, vicepremier al României din partea UDMR. 

CITEŞTE ŞI: 

Toți oamenii ministrului: un fost polițist, un mecanic, o poetă și o actriță » Novak și-a angajat pe post de sfătuitori la MTS o mulțime de prieteni și parteneri de afaceri

EXCLUSIV GSP a aflat bugetele ascunse de MTS » Finanțare tăiată cu barda la sporturi de top! Federații fără importanță primesc dublu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Iunie 2021, 17:05

Au fost inspirati ai lui cand i-au pus numele :))

ioan.h
ioan.h  •  04 Iunie 2021, 16:20

Nu știrea este atât interesantă cât numele ! Și OLTEAN și CSONGOR ! Adică ungurul Csongor e Oltean ! Ha,ha...

dora
dora  •  04 Iunie 2021, 12:26

Ăsta a luat-o de dimineață...în loc să bea ceai sau cafea a băut altceva...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează