GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANGLIA

„See you in the Morgan Schneiderlin!” » Cum o simplă frază a unei femei care a murit de cancer a mobilizat clubul Everton: gestul care a făcut înconjurul lumii

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 10:19

Un fan al lui Everton, Aled Griffith, a povestit pe Reddit o întâmplare legată de mama sa, care a murit de curând de cancer, și fotbalistul lui Everton Morgan Schneiderlin, 29 de ani.

Iată mesajul acestuia:

„Săptămâna asta a fost înmormântarea mamei. A murit după o lungă luptă cu cancerul. Ne vom aminti de ea pentru multe lucruri, la fiecare Crăciun, când ascultăm colinde, la toate evenimentele de familie. 

Ea avea un obicei în ultimii ani, în fiecare seară ne spunea mereu „See you in the Morgan Schneiderlin” (n.r. joc de cuvinte între „morning” - „dimineață” și numele jucătorului francez) când mergea să se culce seara. Zâmbeam mereu și era felul ei de a interacționa cu noi și a aduce în prim plan dragostea (și suferința) noastră pentru clubul Everton. 

Aseară, în timp ce mâ gândeam la asta, am zis să-i dau un mesaj lui Morgan pe Instagram. Nu mă așteptam la nimic mai mult decât, poate, un mesaj de condoleanțe. Chiar și asta părea exagerat. Dar el a răspuns imediat și mi-a spus cât de mult l-a impresionat povestea mea. Apoi ne-a invitat la meciul următor de acasă. A fost un gest atât de generos, iar în mesaje trimise de el am simțit căldură și autenticitate. 

Mulțumim, Morgan, numele tău va fi cimentat în amintirile și în istoria familiei noastre”

Aled Griffith

Mesajul nu i-a impresionat doar pe cei de la Everton ci a atins și sufletele altor zeci de mii de fani pe rețelele de socializare, care au interacționat cu Aled și cu postările respective, exprimându-și compasiunea pentru familie și admirația față de gestul simplu, dar de efect al fotbalistului.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Octombrie 2019, 16:19

PR smecher, demn de nivelul unui campionat de top. La noi cine sa orchestreze activitati din astea? Ciobanul? Sau ala de la CFR care bate jurnalisti?...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează