GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce fiul său a fost depistat pozitiv cu COVID-19 » Când au fost în contact cel mai recent

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 00:55 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 19:41

Toto Dumitrescu, 22 de ani, fiului fostului fotbalist Ilie Dumitrescu (51), a fost depistat pozitiv cu COVID-19 după ce a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor de meserie, s-ar fi infectat de la Marcel Pavel, testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 5 zile.

Toto a participat la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde s-a aflat și cântărețul.

„Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost in contact cu el din ianuarie”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Fotbal European”, pe Digi Sport. 

Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce fiul său a fost depistat pozitiv cu COVID-19 » Când au fost în contact cel mai recent
Toto Dumitrescu, depistat pozitiv cu COVID-19 // foto: Instagram @ totodumitrescu


Dumitrescu a comentat și diagnosticul lui Novak Djokovic, testat și el pozitiv cu coronavirus: „Trebuie să acceptăm că, la un moment dat, 60-70 la sută din populație va fi infectată, ori stăm în stare de urgență vreo doi sau trei ani. Virusul nu se uită nici la contul din bancă, nici la statutul social”.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

Comunicatul DSP după un nou caz de coronavirus la FC Botoșani: „Nu se impun măsuri de izolare”

Ultima oră » Bilanțul coronavirus în România din ultimele 24h

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează