GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DRAMĂ

Cea mai mare tragedie din viaţa lui Reghecampf: „Ni s-a spus că trebuie să se ajungă la o operație” + „Fosta mea soție a trebuit să treacă singură peste această perioadă”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 09:15 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 09:45

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit deschis despre momentele teribile prin care a trecut în viață, mai ales atunci când fiica sa a decedat la numai un an și două luni.

Înainte de mariajul cu Anamaria Prodan, Reghecampf a fost însurat cu Mariana Pfeiffer, cu care a avut o fetiță, pe Analis. Laurențiu nu a avut mult timp să se bucure de venirea copilului său pe lume, deoarece Ana a fost răpusă de o malformație cardiacă congenitală numită tetralogia Fallot.

Pune rezultatele slabe din ultima vreme ale celor de la Universitatea Craiova pe seama evenimentelor din viaţa antrenorului Laurenţiu Reghecampf: „Să nu fie prea îndrăgostit”
GSP Live
Pune rezultatele slabe din ultima vreme ale celor de la Universitatea Craiova pe seama evenimentelor din viaţa antrenorului Laurenţiu Reghecampf: „Să nu fie prea îndrăgostit”

„Analis a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală,se numea tetralogia Fallot, inima nu se formase exact și obosea când mânca. Așa ne-am dat seama că are o problemă, ne-am dus la un control și ni s-a spus că există o problemă și trebuie să se ajungă la o operație. 

Am fost la Cluj, la un profesor foarte mare, operația a reușit, dar mi s-a spus că trebuia să lase copilul deschis timp de 48 de ore, să vadă dacă apar complicații și a făcut o pneumonie, din păcate. Eram la Steaua atunci, jucam și în cupele europene.

Această tragedie mi s-a întâmplat chiar înaintea unui meci la Craiova, după care trebuia să plecăm în Grecia. Vă dați seama că pentru mine a fost mai ușor să trec peste, fiind mereu plecat, dar fosta mea soție a trebuit să treacă singură peste această perioadă”, a declarat Laurențiu Reghecampf la emisiunea „Fiță cu Adiță” pe youtube.

Mama sa are cancer

Reghecampf a trecut recent prin decesul tatălui său, iar acum face tot ce îi stă în putință să o trateze pe mama sa, care suferă de cancer.

„Mama are cancer și urmăm un tratament. Am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a șaptea sau a opta ședință și este mult mai bine, din ce îmi spune ea și din ce îmi spun doctorii. Sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, vedem în funcție de ce se întâmplă în perioada următoare. 

Sper să treacă. Mama e foarte puternică. Am o fermă la Snagov și își petrece majoritatea timpului acolo, așa că are activitate. Lucrul acesta o ajută foarte mult. Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase”, a mai precizat Laurențiu pentru sursa citată.

Citește alte știri de actualitate:

E război civil la Dinamo! » Torje a întors „armele”, după armistițiul semnat miercuri seară

Mesaj categoric pentru FRF: „Nu merită să fie selecționer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
m4blue88
m4blue88  •  11 Decembrie 2021, 15:50

Fii puternic Reghe! Oricat te-ar trage fosta prin namol tu ramai un baiat de calitate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează