GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

VIDEO Un fost antrenor, filmat în timp ce bate un copil la stadion » E incredibil cum încearcă să-și motiveze violența: „Striga «m*** Dinamo» după mine!”

Rai Nicolae (56 de ani), un fost antrenor al celor de la Minerul Cavnic, este anchetat de Poliție. Motivul? Acesta ar fi pălmuit un adolescent în vârstă de 15 ani.
Rai Nicolae (56 de ani), un fost antrenor al celor de la Minerul Cavnic, este anchetat de Poliție. Motivul? Acesta ar fi pălmuit un adolescent în vârstă de 15 ani.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 00:38 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 11:23

Rai Nicolae (56 de ani), un fost antrenor al celor de la Minerul Cavnic, este anchetat de Poliție, după ce a fost filmat lovind un adolescent în vârstă de 15 ani.

Momentul nefericit s-a petrecut chiar în zona stadionului de fotbal din orașul Cavnic. Siteul vasiledale.ro informează că Rai Nicolae, un fost tehnician al celor de la Minerul, i-a aplicat mai multe lovituri unui copil în vârstă de 15 ani. Cauza este neverosimilă: cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauza rivalității Dinamo - FCSB, ex-antrenorul fiind un suporter înflăcărat al „câinilor”, iar adolescentul un fan al roș-albaștrilor.

Fostul antrenor de la Minerul Cavnic, acuzat de lovirea unui minor: „L-a bătut cu pumnii și picioarele”

„Eu de 48 de ani țin cu Dinamo București. Cu acest copil am mai avut probleme. El m-a provocat. Striga după mine pe stradă «m*** Dinamo», mă înjura de mamă. Eu am mai avut un conflict cu el, dar nu mi-am pus mintea atunci. Toată lumea mă cunoaște ce fel de om sunt. Acum l-am lovit părintește, dar până atunci m-a înjurat ca la ușa cortului. Am martori. Totul s-a întâmplat în afara stadionului. Am să merg la Poliție”, a declarat Rai pentru sursa citată.

În imaginile video, băiatul este amenințat cu Poliția, moment în care strigă: „Ce să îmi facă Poliția? Te cheamă Dinamo cumva?”. Reacția sa îl enervează și mai mult pe fostul antrenor care este filmat în timp ce îl lovește de două ori.

Autoritățile din Cavnic cercetează cazul, fiind sesizate de faptul că un bărbat ar fi agresat un minor.

Pe stadionul de fotbal din orașul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii și picioarele. Rog autoritățile competente să se autosesizeze de urgentă și să dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioada mai mulți copii au fost victima acestui individ.
Vladimir Petruț, primar Cavnic

Minerul Cavnic, care activa în Liga 4, Seria Sud din Maramureș, a fost desființată în 2017, la decizia administrației locale.

Citește mai multe știri de actualitate:

România - Germania » Rădoi pregătește 3 surprize în primul „11” + postul-dilemă pentru selecționer

Egalul din Germania U21 - Olanda U21 complică totul » Cum se califică România în sferturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
elgabri
elgabri  •  28 Martie 2021, 18:00

Eu daca as avea un copil si ar fi FCSB ist ar fi dezmostenit in secunda 2 plus ca l as goni de acasa si nu l as mai recunoaste !!

albastru.palmat
albastru.palmat  •  28 Martie 2021, 16:18
Postat de geogeo pe 28 Martie 2021, 12:54

Chestia nu are de-a face cu cine al cui suporter este, ci e vorba de educatie, bun simt s.a.m.d.

Valabil si pentru pusti, da!?

bubunika
bubunika  •  28 Martie 2021, 13:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează