GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARÂNG

Un tânăr din Dolj s-a legat cu lanțul de un copac și a aruncat cheia. Cum a fost găsit după 3 zile: „Nu am mai întâlnit un astfel de caz”

foto: gds.ro
foto: gds.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 14:45 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 14:55

Un tânăr din Dolj s-a legat cu un lanț de un copac din munții Parâng, după care a aruncat cheia de la lacăt. Nu a mai putut să se elibereze timp de 3 zile și a început să țipe după ajutor. 

A fost auzit de ciobanii din zonă, care au alertat autoritățile, iar salvamontiștii au venit și l-au eliberat, conform gds.ro. De ce s-a legat de copac? 

„Pe noi ne-au alertat ciobanii care au auzit strigăte de ajutor. L-am găsit pe un tânăr legat de un picior cu un lanț de un copac, cu lacăt. Se pare că exersa tehnici de supraviețuire și aruncase cheia la distanță, astfel încât nu a putut ajunge la ea. Nu am mai întâlnit un astfel de caz”, a spus Bodean, șeful Salvamont Hunedoara. 

Conform autorităților, tânărul a avut mâncare pentru două zile. 

Val de furie în companiile mari din SUA! Decizie uluitoare luată de Coca-Cola, după protestele anti-rasism

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează