GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Vera Wang, creatoarea de modă de 71 de ani, răspuns fabulos pentru un fan! Ce face ca să arate și acum ca o puștoaică

Vera Wang. Sursă foto: Instagram +25   FOTO
Vera Wang. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:16

Vera Wang, o creatoare de modă de 71 de ani, e în prim-plan pe rețelele de socializare, unde oamenii nu înțeleg cum de aceasta arată atât de bine, în ciuda vârstei înaintate.

Întrebată de un fan cum de are un abdomen atât de plat, Vera Wang a oferit un răspuns care face ocolul internetului:

„Muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă”, a afirmat Vera Wang.

Creatoarea de modă Vera Wang, care va împlini 71 de ani pe 27 iunie, face senzație pe Instagram cu pozele ei. Vera Wang s-a născut în 1949 la New York. A fost măritată cu omul de afaceri Arthur P. Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii.

+21 FOTO

De curând, ea a intrat în atenția presei internaționale, după ce un user a scris pe Twitter că nu-i vine să creadă că Wang are 71 de ani. Comentariile nu au întârziat să apară: „Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”. 

Fostă patinatoare, ea a povestit recent în Harper's Bazaar că a intrat în izolare după Săptămâna Modei de la Paris: „Colegii mei de muncă, cu care stau în izolare pentru a putea continua să lucrăm, sunt foarte în formă, iar asta mă provoacă și pe mine să mă antrenez în fiecare zi. Iubesc hainele sport, dar banda de alergat mai puțin”.

VIDEO. Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

Citește și alte știri de actualitate:

Diana Belbiță, noi precizări despre motivul pentru care a lăsat România pentru Canada: „Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece”

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate la o selecționată de top: „O zi de concediu e o zi de concediu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  13 Mai 2020, 15:18

Asta are 71 de ani de vreo 10 ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close