DIVERSE  ·  INEDIT

FOTO Vera Wang, creatoarea de modă de 71 de ani, răspuns fabulos pentru un fan! Ce face ca să arate și acum ca o puștoaică

Vera Wang. Sursă foto: Instagram +12 FOTO
Vera Wang. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:16

Vera Wang, o creatoare de modă de 71 de ani, e în prim-plan pe rețelele de socializare, unde oamenii nu înțeleg cum de aceasta arată atât de bine, în ciuda vârstei înaintate.

Întrebată de un fan cum de are un abdomen atât de plat, Vera Wang a oferit un răspuns care face ocolul internetului:

„Muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă”, a afirmat Vera Wang.

Creatoarea de modă Vera Wang, care va împlini 71 de ani pe 27 iunie, face senzație pe Instagram cu pozele ei. Vera Wang s-a născut în 1949 la New York. A fost măritată cu omul de afaceri Arthur P. Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii.

+13 FOTO

De curând, ea a intrat în atenția presei internaționale, după ce un user a scris pe Twitter că nu-i vine să creadă că Wang are 71 de ani. Comentariile nu au întârziat să apară: „Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”. 

Fostă patinatoare, ea a povestit recent în Harper's Bazaar că a intrat în izolare după Săptămâna Modei de la Paris: „Colegii mei de muncă, cu care stau în izolare pentru a putea continua să lucrăm, sunt foarte în formă, iar asta mă provoacă și pe mine să mă antrenez în fiecare zi. Iubesc hainele sport, dar banda de alergat mai puțin”.

VIDEO. Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

Citește și alte știri de actualitate:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
Razvan Claudiu  •  13 Mai 2020, 15:18

Asta are 71 de ani de vreo 10 ani.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1