GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Victor Piţurcă va fi urmărit penal ca urmare a plîngerii făcute de Adrian Mititelu: "Va fi judecat şi pentru constituire de grup organizat"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 16:53

Plîngerea formulată de FC Universitatea Craiova împotriva selecţionerului Victor Piţurcă şi a opt componenţi ai comisiilor FRF  a fost trimisă, marţi, la DNA, de un judecător al Curţii de Apel Bucureşti (CAB), urmînd ca procurorii să decidă dacă vor începe sau nu urmărirea penală în cazul lor.

"Trimite cauza la Direcţia Naţională Anticorupţie, în vederea începerii urmăririi penale şi efectuarea de cercetări privind faptele reclamate de petentă", a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Adrian Mititelu a declarat pentru Mediafax că decizia Curţii de Apel este normală deoarece Piţurcă şi componenţii comisiilor jurisdicţionale din cadrul FRF se fac "vinovaţi de abuz în serviciu".

"Era normal ca apelul noastru să fie acceptat, instanţa a dispus începerea urmăririi penale. Piţurcă şi ceilalţi opt membri sînt vinovaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus, ei vor fi judecaţi şi pentru iniţiere şi constituire de grup organizat. Se va vedea la final că noi avem dreptate în acest caz".

Adrian Mititelu a făcut plîngere penală împotriva lui Victor Piţurcă şi a celor opt componenţi ai Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor şi ai Comisiei de Recurs din cadrul FRF, fiind nemulţumit de deciziile acestor instanţe sportive care l-au obligat la plata a aproximativ 7 milioane de euro către actualul selecţioner drept compensaţii pentru ruperea unilaterală a contractului de muncă.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
bamse1901
bamse1901  •  26 Martie 2014, 13:10

daca nu ai dorit sa te duci la manastire dupa meciul cu grecia cum ai promis, poate da Domnul si pleci la universitate

merace
merace  •  26 Martie 2014, 11:19
Postat de bvd_magheru pe 26 Martie 2014, 03:09

Mircea Sandu l-a facut mare pe asta !! Astfel nu e decit un scandalagiu , un clown , un " terchea berchea" din imprejurimile Craiovei , un buzunare goale, intr-un cuvint un DEMAGOG !

daca statul ar da locuri de munca la toti demagogii, n-ar mai fi si buzunare goale!!! :D hahaha

plischi
plischi  •  26 Martie 2014, 07:06

cand se refera la "constituirea de grup organizat" este vorba de nationala de fotbal?!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează