GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Nostradamus” Astafei spune că are profit 100% din investiția în criptomonede » Previziunea incredibilă făcută în urmă cu doi ani

Victoraș Astafei / Sursă foto: Facebook
Victoraș Astafei / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 08:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 11:44

Victoraș Astafei, o figură inconfundabilă în fotbalul românesc, a vorbit la GSP Live despre investițiile sale în piața criptomonedelor. Fotbalistul de 35 de ani, actualmente în Liga 3, povestește cum și-a făcut debutul în lumea crypto, la trei ani după ce făcea o previziune incredibilă în emisiunea lui Costin Ștucan.

Și-a lansat album de hip-hop, a mers pe stadioane cu ultrașii, a militat pentru cauze sociale, acum își face loc și pe piața crypto. Faceți cunoștință cu Victoraș Astafei, un fotbalist complet atipic.

Fostul atacant de la Oțelul, Petrolul Ploiești sau FC Botoșani le-a dat câteva sfaturi pasionaților de criptomonede, dezvăluind cum a ajuns să obțină un profit de 100% dintr-o singură investiție efectuată.

VIDEO. Victoraș Astafei: „Îmi place să investesc în criptomonede și NFT-uri”

„Eu am o investiție în crypto care a început în urmă cu doi ani. Din acel moment, am investit cam 2.000 - 2.500 de dolari și am un profit destul de mare. (...) Investiția mea de 2.000 de dolari a fost în felul următor. Am vândut un NFT cu 4.000 de dolari, ca idee. Mi-am scos investiția cu o singură poză digitală.

Deocamdată, nu merită să retragi anumiți bani, pentru că piața e în scădere, dar cu siguranță o să crească din nou.

De atunci, eu n-am mai investit nimic și tot ce-mi cumpăr, mă refer la NFT-uri, o fac din acea investiție inițială. Toată lumea se plânge că a pierdut o grămadă de bani, dar important e să nu investești banii de care ai nevoie. Dacă investești banii pe care i-ai da pe o pereche de adidași sau un telefon nou, de care nu ai nevoie chiar acum, atunci eu zic că e o investiție foarte bună, mai ales acum, când piața este în scădere. 

Eu sunt foarte atras de aceste proiecte în artă digitală. Sunt o parte integrată a unui proiect și sper să continui așa și să progresez în chestia asta. Am investit foarte mult timp în crypto, am întâlnit o comunitate foarte unită.”, a spus Victoraș Astafei, la GSP Live. 

Previziunea făcută de Astafei în urmă cu trei ani: „Vine o criză mai mare ca în 2008”

În aprilie 2019, invitat de asemenea la GSP Live, Astafei avertiza că omenirea e în pragul unei crize financiare de proporții: „Cu siguranță o să vină criza, va fi o criză mult mai mare decât în 2008. E important ce faci cu banii atunci când îi ai, eu o să investesc în aur”, spunea charismaticul fotbalist, în urmă cu trei ani și jumătate. 

Victoraș Astafei a evoluat de-a lungul carierei pentru FCM Târgu Mureș, Arieșul Turda, Gaz Metan, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Adana Demirspor, FC Botoșani, Selangor, Sepsi, Gorica și CSM Târgu Mureș. În prezent, e legitimat în cel de-al treilea eșalon, la Unirea Ungheni. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV // VIDEO Mizează cu toată încrederea pe o mare surpriză diseară, în Maroc - Spania: „Cred în karma! Când ești arogant, viața îți dă o palmă”

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate dintre ei afară! Pentru ce să bag atâția bani?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
adriann_
adriann_  •  12 Decembrie 2022, 15:28

In loc sa ia o grupa de copii si sa-i invete pe aia ce a invatat (destul de bine) si el, se tine de ineptii cu crypto, NFT, etc. Comentariile sunt de prisos.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  12 Decembrie 2022, 14:48

LOL "investitor" cu $2500 :)) noul Warren Buffett!

andreas1965
andreas1965  •  12 Decembrie 2022, 12:14

Si la caritas multi au castigat 8x dar si mai multi au pierdut averi , tot pe criteriul unei scheme care nu are cum sa functioneze a la long. Prostul pierde desteptul se imbuiba.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează