GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Coșmarul trăit de juniorul Alexandru Stan, povestit la GSP Live: „Un impresar mi-a cerut pe ocolite 3.000 de euro. A fost un om rău și fals” » Cine e agentul incriminat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 16:00

Costin Ștucan l-a avut invitat la GSP Live în această dimineață pe Alexandru Stan (20 de ani), fotbalist trecut pe la cluburi precum Steaua, Dinamo și CSU Craiova. 

Tânărul mijlocaș a acuzat dur echipele din fotbalul românesc, acesta mărturisind că a fost refuzat de mai multe cluburi din România din cauza selecției pe șpăgi și a jocurilor murdare de culise facute de impresari.  

Alexandru Stan a povestit cum el și familia lui au fost păcăliți de un impresar, al cărui nume n-a vrut să-l divulge. 

„Am împrumutat 3.000 de euro de la cineva pentru a-i da acelui impresar, căruia nu o să-i dau numele. Mi-a cerut bani subtil, pe ocolite. Am considerat că trebuie să fac orice și i-am dat toți banii. Nu vreau să fac rău nimănui, dar a fost un om rău și fals. Am intrat în casa dânsului, are multe icoane, dar în viața reală e un om fals”, a relatat Alexandru Stan, la emisiunea GSP Live. 

Conform surselor GSP.ro, Lucian Mincu este impresarul la care face referire tânărul jucător. Acesta a reprezentat în trecut jucători precum Andre Ivan sau Mihai Dina. 

Lucian Mincu este politician PNL și fost consilier local la Primăria Muncipiului Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  06 Februarie 2020, 22:03
Postat de vanbasten_85 pe 05 Februarie 2020, 18:18

Stucane,hai si cu interviurile legate de stadionul Dinamo.Sau nu aveti voie sa scrieti despre asta?

Și pe cine dracu interesează stadionul Dinamo? Pai dacă prostia este la ei, de ce ne-ar interesa pe noi ce fac ei. Pana la urma se fac stadioane pe bani publici, bani în care ar putea fi investiți în sa ate și învățământ ca sunt la pământ. Iar tu prostule întrebi de stadionul Dinamo? Și copilul asta chiar a trecut prin dramă. În România de asta nu avem jucători, copii foștilor fotbaliști sunt băgați înainte, copii are dau bani grei joaca, cu toate ca nu merită. Aici este marea problemă, nu stadionul din capul tău.si apropo. Degeaba ai stadion dacă nu ai jucători, dacă jucători de la Dinamo se bat mereu la retrogradare. Încetați dracu sa fiți umani și sa gândiți în asamblu. Am avut și eu o cunoștință care la fel a trecut prin mizerii. Mergea la echipe de liga a 2-a și plăteau bani lor sa poată ajunge, sa poată mânca. Deci asta este drama omule, ce facem cu jucători nu cu stadioanele. Chiar salut pe cei de la GSP ca fac asta. Trebuie sa se termine odată cu prostia omenească și sa dam dreptul fiecăruia de a arata ce poate. Felitari gsp!

vanbasten_85
vanbasten_85  •  05 Februarie 2020, 18:18

Stucane,hai si cu interviurile legate de stadionul Dinamo.Sau nu aveti voie sa scrieti despre asta?

deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 17:28

Dacă scoți vocalele din ”penali”, ce rămâne oare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close