GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI CARITABIL

VIDEO+FOTO Steaua 2006 a învins greu legendele din 1986 în meciul caritabil pentru Neșu » Peluza Sud a făcut spectacol!

Foto: Cristi Preda +14   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 21:29

Steaua 2006 a învins Steaua 1986 într-un meci caritabil, disputat în Sala Polivalentă, scor 14-12. Partida a avut drept scop strângerea de fonduri pentru tratamentul de care are nevoie Mihai Neșu în SUA. 

Chiar dacă a fost o ploaie de goluri, ambele formații au mers umăr la umăr. Începutul a fost dificil pentru legendele de la Sevilla, după ce și-au marcat primele două goluri în proprie poartă. Bumbescu și Belodedici au fost autorii autogolurilor.

Dică a marcat și el, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani. Finalul meciului i-a prins pe toți jucătorii sărbătorind alături de suporterii prezenți la meci, dar mai ales alături de Peluza Sud, care a scandat pe toată durata celor 60 de minute.

DESFĂȘURAREA MECIULUI STEAUA '06 - STEAUA '86 14-12

final

FINAL DE MECI! Steaua 2006 învinge Steaua 1986, scor 14-12. Jucătorii ambelor formații cântă alături de suporterii din Sala Polivalentă!

13-11

Didi Prodan a lăsat terenul de fotbal și s-a dus alături de Peluza Sud. Acum cântă alături de fani!

13-10

Petre Marin fuge și el în atac și reușește să marcheze. Câteva secunde mai târziu, Boștină face o fază superbă, reușind un șut din voleu, însă mingea e respinsă.

10-6

Goian urcă și el în atac și marchează!

9-6

A început repriza secundă!

9-6

PAUZĂ LA SALA POLIVALENTĂ!

8-6

Meciul va avea două reprize a câte 30 de minute. Peluza Sud creează o atmosferă de senzație în Sala Polivalentă.

6-5

Aliuță marchează și el pentru Steaua 1986, fiind unul dintre cei care aleargă cel mai mult pentru legendele de la Sevilla. Dică vine și el cu o execuție superbă.

5-3

Nicoliță e găsit bine în fața porții și marchează!

4-3

Majearu și Rotariu combină frumos, iar ultimul marchează la colțul lung.

4-2

Dică marchează cu un supervoleu chiar de ziua lui și Steaua 2006 își mărește diferența.

3-2

Victoraș Iacob își trece și el numele pe lista marcatorilor. Dar imediat la următoarea fază, Rotariu trimite la colțul lung și marchează!

2-1

Al doilea autogol în defavoarea legendelor de la Sevilla. De această dată, Belodedici a deviat o minge în propria poartă.

1-1

Majearu primește o minge în fața porții și restabilește egalitatea.

1-0

Bumbescu marchează în propria poartă la prima acțiune a meciului!

UPDATE 20:00

A început meciul! Partida e arbitrată de Ion Crăciunescu. Steaua 1986 a avut lovitura de start!

UPDATE 19:50

Meciul stă să înceapă, dar înaintea startului s-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, care a murit vineri seară.

UPDATE 19:40

Mihai Neșu și-a făcut și el apariția în fața suporterilor steliști, fiind aplaudat de o sală întreagă.

UPDATE 19:28

Mirel Rădoi, căpitanul Stelei 2006, la Digi: "Am avut ceva emoții că poate nu va fi sala plină după ce s-a întâmplat cu Patrick Ekeng. Mă bucur că lumea a înțeles că e un meci caritabil prin care trebuie să strângem fonduri. Mă bucur până la urmă că au înțeles că trebuie să lăsăm la o parte fotbalul și să băgăm la înaintare fair-play-ul. Dacă Steaua ar avea o galerie ca aici vă spun că performanțele ar crește. La început am glumit, unii dintre noi ne-am revăzut după câteva luni. Pentru Neșu cel mai important factor este cel moral".

UPDATE 19:20

Jucătorii ambelor echipe intră pe teren fiind prezentați de crainicul partidei. 

UPDATE 19:05

Cele două echipe sunt la vestiare și se pregătesc să intre pe teren. Fericirea e la ea acasă. Lovin e spionul Stelei 2006 în vestiarul legendelor din 1986. Mijlocașul le-a furat tactica.

Știrea inițială

Mihai Neșu are nevoie de un tratament în valoare de 90.000 de euro pe o perioadă de minimum șase luni peste Ocean. Fără acest tratament, situația fostului fundaș al Stelei s-ar putea înrăutăți dramatic.

Gabi Balint, unul dintre foștii fotbaliști ai generației '86 care va fi diseară prezent la Sala Polivalentă, a postat un mesaj emoționant la adresa lui Mihai Neșu.

"Dragă Mihai Neșu,

Nu mă pot gândi la altceva în afară de întâlnirea cu tine de diseară. O să fie mai emoționant decât acum 30 de ani, la Sevilla. Ești un exemplu pentru noi toți, ești un supraom și vrem să îți mulțumim: tu în fiecare zi ne arăți cum să fim puternici.

Diseară de la ora 19:00, la sala Polivalentă din București, jucăm pentru Mihai un meci de fotbal: STEAUA 1986 - STEAUA 2006.

La final, cu mândrie și cu inima în gat, am onoarea să îi dau lui Mihai trofeul Eu sunt 12. Ți l-am da în fiecare zi, să nu uiți niciodată că ne gândim zi de zi la tine.
Vă aștept acolo, mai sunt bilete, haideți să fim alături de Mihai Neșu!"
Gabi Balint pe contul de Facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
krnevic
krnevic  •  10 Mai 2016, 00:36
Postat de Budileanu Cătălin pe 10 Mai 2016, 00:15

ce distrus esti...

mai budaleanu, trage apa peste numele tau pentru ca o cere. Vezi sa nu se *** *** tau infect. Trage apa pana nu mai e nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1155567634477480
Budileanu Cătălin  •  10 Mai 2016, 00:15

ce distrus esti...

krnevic
krnevic  •  10 Mai 2016, 00:11

Galeria aia a stelei care a fost azi din nou a fost cumparata de Duckydam cu 50 de lei. Iara si-a dat saracu toata pensia. Dar sunt si vesti bune, cei mai fericiti a fost o familie care avea 6 membri pe cap de familie.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează