GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME MEDICALE

Problemele de sănătate ale unui comentator sportiv din România: „Am 3 operații. Nu știu ce cotă am să câștig”

Vlad Măcicășan (primul din stânga), la Fotbal Look // foto: captură YouTube
Vlad Măcicășan (primul din stânga), la Fotbal Look // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 20:07 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 20:37

Vlad Măcicășan, moderatorul a două emisiuni la Look Sport, a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă de mai mult timp.

Vlad trece printr-un calvar de aproape doi ani. Moderatorul emisiunilor „Fotbal Look” și „Notele lui Banciu” a explicat cum vocea i-a fost schimbată de un virus de care nu a reușit să scape nici după 3 operații. Dezvăluirile moderatorului au venit după ce mai mulți telespectatori l-au chestionat cu privire la aparenta răgușeală cu care se confruntă.

Vlad Măcicășan: „Un virus este un adversar care îți poate distruge viața”

„Astăzi m-am vaccinat. Este alegerea fiecăruia și nimeni nu trebuie judecat dacă decide să o facă sau nu. Eu am făcut-o pentru că știu ce înseamnă să depinzi de doctori, în timp ce suferi pe un pat de spital. Am experimentat de prea multe ori sentimentul. De aproape doi ani mă lupt și eu cu un virus. Nu este la fel de periculos, dar este suficient de nenorocit încât să-ți distrugă viața

Mie mi-a complicat-o, pentru că m-a lovit exact acolo unde îmi doream să nu o facă. Mi-a atacat corzile vocale și așa se explică vocea răgușită pe care o auziți la “Fotbal Look” sau la “Notele lui Banciu”. N-am vrut să fac un caz din asta, dar am primit prea multe mesaje de la telespectatorii noștri în care eram întrebat ce se întâmplă. Consider că este o dovadă de respect ca ei să știe adevărul. 

Așadar, un virus este un adversar care îți poate distruge viața. Pentru că după atâția ani de muncă, job-ul oricui devine o parte foarte importantă din viață. Am 3 operații și probabil va urma a 4-a. Am ales să lupt cu această problemă, pentru că oamenii de lângă mine m-au susținut și m-au sfătuit să nu renunț la cea mai mare pasiune a mea. 

Le mulțumesc celor de la Look Sport că se comportă cu mine ca și cum n-aș avea nimic și înțeleg problemele mele. Le cer scuze celor pe care îi deranjează vocea mea. Mă străduiesc la fiecare emisiune să o fac să sune mai bine, dar nu-mi iese mereu cum vreau. Nu știu ce cotă am să câștig, dar stau până la ultimul fluier”, a scris Vlad Măcicășan, pe contul personal de Facebook. 

Problemele de sănătate ale unui comentator sportiv din România: „Am 3 operații. Nu știu ce cotă am să câștig”
Vlad Măcicășan // foto: Facebook @ Vlad Macicasan

Citește și: 

Gigi Becali, exuberant în direct! Octavian Popescu, comparat cu Ansu Fati: „Ce, e mai bun Fatai ăsta?” :D

Familia lui Sala se constituie parte civilă într-un proces cu 13 acuzați, inclusiv Cardiff

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
715333876085063
Madalin Mataragiu  •  20 Martie 2021, 13:22

multa sanatate sunt bune emisiunile pe care le moderati felicitari

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  14 Martie 2021, 12:48

Ai o voce care , desi suna curios, nu deranjeaza si te ascultam cu placere! Nu putem spune acelasi lucru despre vocile altor comentatori care ,efectiv, nu fac cinste limbii romanesti. poate ar fi cazul ca unii comentatori, gen Ovidiu Ionescu sau Madalin Negoita, sa fie lasati un pic in pauza pentru a putea invata vorbirea corecta a limbii romanesti. In rest, numai de bine!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  13 Martie 2021, 23:57

Felicitări pentru tăria de caracter. Multă sănătate, va doresc. Pe aceeași cale ii doresc lui Radu Naum, dacă nu are puterea sa-și pună la punct dantura mizerabila cu care ne scârbește zi de zi, sa va urmeze exemplul. Din aceasta cauza, nu ma mai uit la emisiunile moderate de Naum, altfel un băiat inteligent.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează